IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Прототип на BMW в центъра на София

Замаскираната кола най-вероятно е новото поколение 7-Series

Прототип на BMW в центъра на София

Замаскиран прототип на бъдещ модел на BMW обикаля централните булеварди на София, става ясно от снимките на нашия колега Владимир Йорданов. Той е заснел автомобила преди минути в района на храм-паметника "Св. Александър Невски".
Прототип на BMW в центъра на София
"Маскираната кола разполага с камери и радари на предното стъкло, но това, което ми направи впечатление е, че се движеше много тихо", сподели очевидеца. Той също така уточни, че прототипът е бил следван от ескортиращо BMW X5, оборудвано с допълнителни камери и монитори, вероятно представляващи анализираща и измервателна техника.

Съдейки по кадрите, това най-вероятно е прототип на следващото поколение 7-Series, в чийто тестови маршрут е била вписана и България.
Прототип на BMW в центъра на София
За модела се спекулира, че ще демонстрира редица технологии от BMW i3 и i8, което обяснява безшумното му преминаване покрай нашия колега.

Следващата 7-Series, обозначена като G11, ще получи новата платформа OKL и редица компоненти от карбон, благодарение на което ще бъде с около 200 кг по-лека от настоящото поколение на колата.

Новости ще има и при двигателите, сред които ще се появят 2.0-литров бензинов турбо-мотор с 4 цилиндъра и 6.6-литров V12, познат от Rolls-Royce.

Очаква се, че премиерата на модела ще се състои на тазгодишното изложение във Франкфурт.

Снимки: Владимир Йорданов

Тагове: bmw 7-series
0 от 500
  • #33
    5 rate up comment 1 rate down comment
    sound ( преди 9 години )
    Тия селяни до там ли паднаха? Е*аси селската реклама.
  • #32
    4 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    За пореден път се убеждавам, че тук е пълно с дървени философи. по долу обясних, че това е фолио, продава се, лепи се. Хората си го слагат по колите и си карат с такова. Във всяка фирма за лепене на фолио го има. Жалко, че админа не позволява пускането на линкове и затрива цялото мнение. Всеки може да намери нужното, като пусне в търсачката думата Tarnfolien.Там ще видите има или няма!Някой го лепят просто защото е евтино,запазва боята и след 1-2 г.като продава колата го маха и тя е като нова.
  • #31
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 9 години )
    И нека не забравяме да споменем, че в него има и българска ръка, наши части :))))
  • #30
    5 rate up comment 3 rate down comment
    v-1 ( преди 9 години )
    Ха ха тоя пич наистина си вярва, че това било фолио Х-D
  • #29
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Automotive ( преди 9 години )
    Викаш в Германия много хора карат лични коли от модели които още не са пуснати в производство и си ги покриват с камуфлаж? Успя да ни убедиш :D
  • #28
    5 rate up comment 9 rate down comment
    до: to ( преди 9 години )
    Стига лъга ей! Няма нищо подобно, което го пишеш. БМВ нямат запазени букви TJ и DJ за техните номера. отиваш в цуласунгщелето и можеш да попиташ. Аз го направих онлайн и се оказа, че лъжеш. Освен това не се знае тази кола дали наистина е тестова. В Германия много каращи собствени автомобили си слагат такова фолио по колите. Всеки ден ги виждам и не са само БМВ-та.
  • #27
    5 rate up comment 2 rate down comment
    като от тотото! ( преди 9 години )
    Едва ли синята Хонд Сивик е на Дошо/той едва ли може да кара в София,ако изобщо има кола/,но пича с Ходата може да си изкара някой лесен лев от сайта,който не е прикрил регистрациония номер! Лично аз не бих изпуснал тези лесни,нарисувани пари,доказващи още веднъж изключително ниската култура и липсата на елементарен котрол от редакторите на сайта.Всъщност това едва ли е изненада,както се вижда от някои текстове,започващи от "*** вурстове" и стигащи до Хитлер,в този сайт простаците са на почит.
  • #26
    5 rate up comment 1 rate down comment
    бавареца ( преди 9 години )
    най-вероятно в Джонсън Контролс или вече Visteon правят тестове. там се разработват клъстери за 5-та и 7ма серия..... и ние сме дали нещо на света.
  • #25
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Бем Ве ( преди 9 години )
    Тия кога ще започнат да правят коли за възрастни, че купенцата вътре са за първолаци?!
  • #24
    3 rate up comment 5 rate down comment
    bmw e60 ( преди 9 години )
    Според мен са дошли да обучават автоджамбазите как да я отключват за 2 мин за да може като излезе крадците да са подготвени.