IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият флагман на BMW

Появи се първа снимка на новото поколение 7-Series (G11)

Новият флагман на BMW

Снимка от закрита презентация на новото поколение BMW 7-Series (G11) разпространи изданието Bimmer Today. Кадърът разкрива профила на флагмана, чиято официална премира ще се състои по-късно тази година.
Новият флагман на BMW
Снимка: Bimmer Today

Ясно се вижда, че луксозната лимузина е наследила много от своите предшественици и се разпознава лесно като флагман на BMW. Впечатление прави богатото количество хромирани елементи, като се предполага, че заснетият автомобил е от върховата версия Luxury Line.

Допълнителна информация за автомобила липсва, но по-рано през годината беше обявено, че благодарение на технологията BMW EfficientLightweight автомобилът ще бъде със 130 кг. по-лек от своя предшественик. Това е постигнато с помощта на всеобхватно използване на армирана с въглеродни нишки пластмаса (CFRP) в каросерията. Подобна технология е използвана при моделите на баварците от новата серия BMW i.

Стана ясно също така, че още в базовата си версия автомобилът ще бъде оборудван с въздушно окачване на предната и задната ос, както и с динамичен контрол на амортисьорите с електронно управление. Освен това лимузината ще разчита на нова система с електромеханично управление за активно стабилизиране на каросерията Dynamic Drive.

В оборудването ще бъде включена информационно-развлекателна система iDrive със сензорен дисплей, която е разширена с технология BMW gesture control (управление чрез жестове).

Що се касае до моторната гама, тя ще се състои от 6-цилиндрови мотори от ново поколение. Подробности засега не се съобщават, като единствено се знае, че е подготвена и модернизирана версия на 8-степенната трансмисия Steptronic.

Премиерата на BMW 7-Series (G11) ще се състои през септември във Франкфурт, а продажбите трябва да бъдат факт непосредствено след това.

Още по темата:
Първи снимки на новото BMW 7-Series
Прототип на BMW в центъра на София
BMW 7-Series ще има спортна версия с над 600 к.с.

 

 

 

Тагове: bmw 7-series
0 от 500
  • #21
    33 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Е ти па на най-доброто искаш.
  • #20
    33 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    "ако имах повече пари никога не бих си взел Тойота" - веднага скачам на един ленд крузер v8, който иска да си купъва лятна кола
  • #19
    33 rate up comment 4 rate down comment
    ssd ( преди 8 години )
    Няма лошо да прилича на предишното, лошото е че и предишното е скучно-грозно.
  • #18
    53 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    карам Тойота а не БМВ защото това мога да си позволя, ако имах повече пари никога не бих си взел Тойота. Това са тъжните факти
  • #17
    33 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Е що не караш БМВ а Тойота? Нали ги чуваш петлите.
  • #16
    42 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    а като спомена "горубляне" да ти кажа...кола ще купя от България ако е нова !
  • #15
    35 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    отворко щом питаш ще ти кажа.. карам TOYOTA AURIS
  • #14
    45 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    darth... последно какво караш??? Додж или БМВ...защо има такива комплексари като теб??? Всеки кара каквото харесва, и не е селски манталитет да караш БМВ . Хаиде лек ден караи си там което си караш със здраве
  • #13
    39 rate up comment 8 rate down comment
    До анонимния ( преди 8 години )
    Отворко кажи ти какво караш от Горубляне, че ние да ти се посмееме дружно. Аман от *** ***. Карайте си талигите с асфалта и у киреча!!!!!
  • #12
    40 rate up comment 18 rate down comment
    darth ( преди 8 години )
    Извинете, че писах тук, всички карате последен модел БМВ. Виждам, че сте завършили и индустриален дизаин и разбирате толкова много от автомобили. Карам Додж, не е немско но е супер здраво и съм много доволен, а и съм си го купил чисто нов от магазина. И ако казвате на това красива кола олеле. С-класата е пъти по-красива и луксозна. Но, какво да се прави като гледам си има таргет, такива разбирковци. Винаги съм искал да бъда оригинален, не да съм от стадото. Такъв е селския манталитет, баварец.