IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen Golf с 1,0-литров двигател

Модификацията TSI BlueMotion струва 20 450 евро

Volkswagen Golf с 1,0-литров двигател

Най-икономичната бензинова модификация на последното поколение Golf представи германската компания Volkswagen. Моделът носи наименованието TSI BlueMotion и се задвижва от 1,0-литров двигател.
Volkswagen Golf с 1,0-литров двигател
Агрегатът има три цилиндъра и система за принудително пълнене, като развива 115 к.с. и 200 Нм. Предлаганите трансмисии са две - ръчна с 6 предавки и автоматична DSG с два съединителя и 7 степени.

С този двигател новият Volkswagen Golf TSI BlueMotion ускорява от място до 100 км/час за 9,7 сек. и развива максимум 204 км/час. Що се отнася до средното потребление на гориво, според официалната информация то е само 4,3 л/100 км. при вредни емисии на СО2 от 99 г/км.
Volkswagen Golf с 1,0-литров двигател
В оборудването на най-икономичния бензинов Volkswagen Golf влизат семпъл заден спойлер, снижено с 15 мм. спортно окачване и 15-инчови джанти BlueMotion. Налични са също така диференциал с електронна блокировка XDS, климатик, старт/стоп система и др.

Цените на Volkswagen Golf TSI BlueMotion в Германия стартират от 20 450 евро.

Снимки: Volkswagen

0 от 500
  • #23
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    VAGона пак изтрещя. Ту Дошо му се привижда, ту хора от ТМ ауто му се привиждат. Баси смешника. Значи, който каже истината и задължително е такъв. Много умно!И защо лъжеш бе вурстче! Защо? Гаранцията на тези табуретки ВАГените е точно 24 месеца. даже не си направил труда да прочетеш и да знаеш колко ви е гаранцията. Е то бива невежество, но твоето е под взякаква критика. Удължената гаранция е до 4 г. но прочети колко условия има за това. Така,че 2 г.срещу 5 г.гаранция.Хайде кажи кое е по-добре!
  • #22
    10 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Тоя гоуф за 40 000 ++ базов с тоя миксер под капака е просто смехотворен. Не им завиждам на завалийте дето ще се прецакат да си купят тоя коптор.
  • #21
    5 rate up comment 12 rate down comment
    Рудолф ( преди 8 години )
    Германското превъзходство е вечно. Европа трябва да владее.
  • #20
    7 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Лилиии, Фв отново са продухали ауспусите на оризарите. Похвално, читави гейши са станали ;)
  • #19
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    И разликата в гаранцията е 4 г. VW с/у 5г. Toyota, но за сметка на това разходите по поддръжка на тойота са 2 пъти по високи, защото периодичното обслужване е 2 пъти по често
  • #18
    5 rate up comment 15 rate down comment
    Вретимир ( преди 8 години )
    фолцваген отново издухаха конглогенцията и оризарете пак пищат на тая кола като са сложи и една газова и ше се кара за без пари
  • #17
    7 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Айдеее - троловете на ТМ Ауто се активизираха. Аурис хибрида с многото коне ускорява до 100 с 1 секунда по бавно от голфа в статията, вдига 24 км/ч по малко, харчи 0,5 л по малко (каталожно комбинирано), и струва около 5000 EUR повече след отстъпки и при двата автомобила.
  • #16
    19 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    В съседната статея за Опел се оплюват малките двигатели, ту се величаят до небесата. Тоя сайт е като някаква паралелна вселена.Отделно да дадеш 40 бона за изтискана еднолитрова пуканка си е състояние за психиатър :) Ама, та кой каквото му харесва.
  • #15
    19 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Кой би си взел тази табуретка при условие, че има Аурис хибрид на същата цена с много повече екстри, много по-икономичен и много по-кола от където и да го погледнеш. 136 хибридни к. с. срещо 115 немски турбо магарета. Не стига, че японеца е с 21 к. с. повече, а и харчи с 1 л. по-малко по каталог, а реално ще харчи най-малко 2 л. по-малко. Освен всичко Тойотата има 5 г. гаранция, а срещу 200 лв. получавате 8 г. пълна гаранция срещу смешната немска гаранция, като на китайски бързовар.
  • #14
    17 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Не, че нещо, но щом намесихте Аурис то най-ниския разход смесено шофиране е 3,6/100. Говорим за Аурис хибрид. От няколко години е в продажби, а техниката е от 7 г. и още никой не може да е изкопира. Тази год. излиза следващото поколение хибрид на Тойота, което ще е още по-икономично, бързо и динамично от сегашното, а конКУРенцията още не е успяла да направи хибрид от 2-ро поколение Приус от 15 г. ССмятайте колко са назад останалите.