IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на новия Opel Astra

Официалната премиера ще се състои на изложението във Франкфурт

Първи снимки на новия Opel Astra

Първите официални снимки на новото поколение Opel Astra се появиха в интернет. Кадрите разпространи италианското издание CarPassion, което потвърди, че премиерата на модела пред публика ще се състои на автосалона във Франкфурт през септември.
Първи снимки на новия Opel Astra
Към момента липсват каквито и да било подробности за автомобила. От снимките обаче става ясно, че новата Astra разполага с по-динамичен и същевременно по-улегнал дизайн, повлиян от концепцията Monza. Моделът лесно може да бъде разпознат като Astra, въпреки че демонстрира напълно нови предна и задна части, прикрита задна колонка и силно скосена линия на покрива. Челните светлини разполагат с новите матрични фарове IntelliLux LED на Opel, като LED технология е използвана и стоповете.
Първи снимки на новия Opel Astra
Пълна промяна е претърпял и интериорът, в който се забелязват нова инфо-система с голям тъч екран и свързаност със системите Android Auto и Apple Car Play, допълнителен голям дисплей на арматурното табло, множество хромирани и облечени в кожа детайли, както и напълно ново оформление на уредите.
Първи снимки на новия Opel Astra
Подробности за технологичната част липсват, като се очаква от компанията да разпространят информация в най-скоро време. Според неофициални данни моделът е изграден на новата платформа Delta, има с около 100 кг. по-ниско тегло, а в гамата му двигатели са включени само турбо мотори. Те са бензинови и дизелови, като базов е новият 1,0-литров агрегат със 115 к.с., а на върха са разположени 1,6-литров бензин и 2,0-литров дизел, развиващи по 195 к.с.

Пред публика моделът ще се появи на автосалона във Франкфурт през септември. Очаквайте подробности.
Първи снимки на новия Opel Astra
Първи снимки на новия Opel Astra
Още по темата:
Новият Opel Astra превръща нощта в ден
Opel възражда Astra GSi
Неофициален поглед към новата Astra

Тагове: opel astra
0 от 500
  • #17
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Ей тва! ( преди 8 години )
    В изпълнение ОРС с над 300к.с., ама да е 4х4 и с двоен съединител е ИСТИНАТА! Ама пустия говърмент моторс пак ще ги ореже...
  • #16
    19 rate up comment 3 rate down comment
    арен дизайн ( преди 8 години )
    Отличен дизайн! Стремителна и силна, масивна и сигурна. Това ми говори дизайна на новата Астра. Дано и двигателите са сполучливи. Последните години Опел радват много. Е имат и пробиви чат пат с гърмящи скорости, но спрямо други марки са добре. Лошото е чу тука само можем да чакаме да станат над 5 годишни меса можем да си ги купим. Единици могат да си позволят нова.
  • #15
    17 rate up comment 10 rate down comment
    дизайнер ( преди 8 години )
    може би най-добрият интериор в този клас. браво на Опел!
  • #14
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Въпросът е! ( преди 8 години )
    Ще има ли истинска спортна Монца - наследник на Калибра или ще се залъгваме с разни астри-мастри!? На които от икономии на LED-фарове ще слагат обикновени крушки за мигачите - също като оризарите.
  • #13
    11 rate up comment 1 rate down comment
    А пък.. ( преди 8 години )
    Един там си говорил сам, писал си, отговарял та се олял!doc ти да не си бил на 4-5 АЛКОХОЛНИ бири като си го изкъкал това!?
  • #12
    10 rate up comment 18 rate down comment
    doc ( преди 8 години )
    Милион пъти предпочитам Тойота пред опелчето!Да опела е друга бира-безалкохолна!
  • #11
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Да не ти пука! Ти нали си гъзар!
  • #10
    8 rate up comment 14 rate down comment
    дизайн експерт ( преди 8 години )
    А пък новата Корса е нагло копиране на Фиат гранде пунто , отвън и отвътре
  • #9
    18 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Сто пъти бих предпочел Опел пред Хонда или Тойота. Опел са друга бира. Макар, че с Хонда ползват еднакви дизели, от Фиат.
  • #8
    25 rate up comment 6 rate down comment
    Man ( преди 8 години )
    Алоу, дизайн експертите, спрете се с тъпите сравнение. Колата си има собствено излъчване отвсякъде. На мен много ми харесва и ако от опел направят като с новата корса (останат идентични) по отношение на цените, ще бъде чудесно. Интериора е страхотен!