IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на новия Opel Astra

Официалната премиера ще се състои на изложението във Франкфурт

Първи снимки на новия Opel Astra

Първите официални снимки на новото поколение Opel Astra се появиха в интернет. Кадрите разпространи италианското издание CarPassion, което потвърди, че премиерата на модела пред публика ще се състои на автосалона във Франкфурт през септември.
Първи снимки на новия Opel Astra
Към момента липсват каквито и да било подробности за автомобила. От снимките обаче става ясно, че новата Astra разполага с по-динамичен и същевременно по-улегнал дизайн, повлиян от концепцията Monza. Моделът лесно може да бъде разпознат като Astra, въпреки че демонстрира напълно нови предна и задна части, прикрита задна колонка и силно скосена линия на покрива. Челните светлини разполагат с новите матрични фарове IntelliLux LED на Opel, като LED технология е използвана и стоповете.
Първи снимки на новия Opel Astra
Пълна промяна е претърпял и интериорът, в който се забелязват нова инфо-система с голям тъч екран и свързаност със системите Android Auto и Apple Car Play, допълнителен голям дисплей на арматурното табло, множество хромирани и облечени в кожа детайли, както и напълно ново оформление на уредите.
Първи снимки на новия Opel Astra
Подробности за технологичната част липсват, като се очаква от компанията да разпространят информация в най-скоро време. Според неофициални данни моделът е изграден на новата платформа Delta, има с около 100 кг. по-ниско тегло, а в гамата му двигатели са включени само турбо мотори. Те са бензинови и дизелови, като базов е новият 1,0-литров агрегат със 115 к.с., а на върха са разположени 1,6-литров бензин и 2,0-литров дизел, развиващи по 195 к.с.

Пред публика моделът ще се появи на автосалона във Франкфурт през септември. Очаквайте подробности.
Първи снимки на новия Opel Astra
Първи снимки на новия Opel Astra
Още по темата:
Новият Opel Astra превръща нощта в ден
Opel възражда Astra GSi
Неофициален поглед към новата Astra

Тагове: opel astra
0 от 500
  • #27
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    @Klasika.Какво стана с квадратните форми ?
  • #26
    7 rate up comment 9 rate down comment
    До гъзайн експерт ( преди 8 години )
    Що не си караш счупеното рено ами се буташ при колите!?
  • #25
    14 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Класика започна да се проявява с ново амплоа. Вече не е художник и дизайнер, а се прави на Нострадамус и ни припомня какво бил предсказал преди време. Ама кога как и какво е казал, само той си знае, а дали наистина е казал и той не помни. Аз помня само, че пущаше някакви смешни детски рисунки, които можеше да нарисува по-добре и дете от детската градина...
  • #24
    15 rate up comment 8 rate down comment
    KLASIKA ( преди 8 години )
    Е за този Опел говорих преди 2 години.А много лаеха: -откъде знаеш,говориш глупости.....Така ли?а сега какво виждате ?!?Същото което казах!очаквайте да чуете и двигателите!Дизела е безшумен!другите са чудесни!Окачването е перфектно балансирано между спорт и комфорт!За това говорих!Къде са сега разбирачите които ме питаха откъде знам?На живо е много по-хубава,казах гооще преди 2 години!Завръщането е налице!
  • #23
    7 rate up comment 2 rate down comment
    до: Ман ( преди 8 години )
    Снимките са точно 5 да ти кажа, ако си забравил да броиш. Освен това има много други сайтове с повече снимки и инфо. Не е нужно да си прозрял нещо, а просто да имаш очи да го видиш и малко в главата да помислиш...
  • #22
    5 rate up comment 9 rate down comment
    :) ( преди 8 години )
    Не изглежда зле, но не ме и впечатлява.
  • #21
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Man ( преди 8 години )
    Брат, кажи честно, ти всичките тия прозрения само от 3-4 снимки ли ги разбра?
  • #20
    8 rate up comment 17 rate down comment
    дизайн експерт ( преди 8 години )
    хлОпел и надежден мотор , екоРазбитека е най-сигурният финалист сред моргите...
  • #19
    6 rate up comment 3 rate down comment
    до: ЕЙй тва! ( преди 8 години )
    Интересно, ако не е двоен съединител, какво ще стане?
  • #18
    5 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Вътре е чудесна. Външно е някаква странна смесица от други марки и според мен не се е получило добре. Тава на на задната част е прекалено полегат и е станала голяма гърбица. На задните седалки със сигурност високи хора едва ли ще седят спокойно. Багажника в този случай мерен до тавана ще е с по-малък обем. Дано са запазили старите цени, но се съмнявам. Поне с 500 евро ще е по-скъпа според мен.