IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на новия Opel Astra

Официалната премиера ще се състои на изложението във Франкфурт

Първи снимки на новия Opel Astra

Първите официални снимки на новото поколение Opel Astra се появиха в интернет. Кадрите разпространи италианското издание CarPassion, което потвърди, че премиерата на модела пред публика ще се състои на автосалона във Франкфурт през септември.
Първи снимки на новия Opel Astra
Към момента липсват каквито и да било подробности за автомобила. От снимките обаче става ясно, че новата Astra разполага с по-динамичен и същевременно по-улегнал дизайн, повлиян от концепцията Monza. Моделът лесно може да бъде разпознат като Astra, въпреки че демонстрира напълно нови предна и задна части, прикрита задна колонка и силно скосена линия на покрива. Челните светлини разполагат с новите матрични фарове IntelliLux LED на Opel, като LED технология е използвана и стоповете.
Първи снимки на новия Opel Astra
Пълна промяна е претърпял и интериорът, в който се забелязват нова инфо-система с голям тъч екран и свързаност със системите Android Auto и Apple Car Play, допълнителен голям дисплей на арматурното табло, множество хромирани и облечени в кожа детайли, както и напълно ново оформление на уредите.
Първи снимки на новия Opel Astra
Подробности за технологичната част липсват, като се очаква от компанията да разпространят информация в най-скоро време. Според неофициални данни моделът е изграден на новата платформа Delta, има с около 100 кг. по-ниско тегло, а в гамата му двигатели са включени само турбо мотори. Те са бензинови и дизелови, като базов е новият 1,0-литров агрегат със 115 к.с., а на върха са разположени 1,6-литров бензин и 2,0-литров дизел, развиващи по 195 к.с.

Пред публика моделът ще се появи на автосалона във Франкфурт през септември. Очаквайте подробности.
Първи снимки на новия Opel Astra
Първи снимки на новия Opel Astra
Още по темата:
Новият Opel Astra превръща нощта в ден
Opel възражда Astra GSi
Неофициален поглед към новата Astra

Тагове: opel astra
0 от 500
  • #47
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Цунами има в главата ти, шъ знаиш! ;)
  • #46
    3 rate up comment 3 rate down comment
    .!. ( преди 8 години )
    Тая година от япония ще дойде цунами, ЦУНАМИ ОТ СЕРВИЗНИ АКЦИИ :D :D :D
  • #45
    2 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Предният капак е копиран от Пежо.
  • #44
    1 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    така като го гледам, сигурно ще е по скъп от голфа.
  • #43
    13 rate up comment 3 rate down comment
    бъчваря ( преди 8 години )
    Доста по-добър от Голф. трябва да си истински ***, за да се качиш на Голф в Германия след анонса на тая Астра. Сигурен съм обаче, че ще има много *** не само в Германия.
  • #42
    5 rate up comment 1 rate down comment
    да! ( преди 8 години )
    и спортната му версия орс щеше да е 4х4 и около 350к.с. за да е конКУРент на фокус рс и подобните, може би и автомат с 2 съединителя за да ускорява както си трябва!
  • #41
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    - това 100% е писано от жена или някой който мисли като жена.
  • #40
    1 rate up comment 3 rate down comment
    дизайн експерт ( преди 8 години )
    Добри хора , не съм жена , не знам защо ме обиждате , не сте ли се замисляли че сте попаднали на калпав (износен)екземпляр. Като цяло изминатите километри и подръжката са от голямо значение за автомобила
  • #39
    4 rate up comment 0 rate down comment
    въпрос ( преди 8 години )
    "интериора е ненадмината както и материалите , удоволствието че притежавате нещо такова""а диференциал сега разбирам че го има" - дизайн експерт ти жена ли си?
  • #38
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Дошо до "експер ( преди 8 години )
    Тъй-тъй - то и аз така си мислех цели 10хил.км след като имах злия късмет да се подлъжа по А4 1.8Т навремето.След това се почва с Големия Безспирен Бецален (плащане, кихане, шарене и т.н.) в алуди сервизите, докато не си "купиш" неусетно още едно алуди от резервните части или "гаранционното" обслужване. Млад си още, подлъгал си се - ще разбереш, за съжаление по трудния начин, що е то "преиум" СОЦваген.