IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на новия Opel Astra

Официалната премиера ще се състои на изложението във Франкфурт

Първи снимки на новия Opel Astra

Първите официални снимки на новото поколение Opel Astra се появиха в интернет. Кадрите разпространи италианското издание CarPassion, което потвърди, че премиерата на модела пред публика ще се състои на автосалона във Франкфурт през септември.
Първи снимки на новия Opel Astra
Към момента липсват каквито и да било подробности за автомобила. От снимките обаче става ясно, че новата Astra разполага с по-динамичен и същевременно по-улегнал дизайн, повлиян от концепцията Monza. Моделът лесно може да бъде разпознат като Astra, въпреки че демонстрира напълно нови предна и задна части, прикрита задна колонка и силно скосена линия на покрива. Челните светлини разполагат с новите матрични фарове IntelliLux LED на Opel, като LED технология е използвана и стоповете.
Първи снимки на новия Opel Astra
Пълна промяна е претърпял и интериорът, в който се забелязват нова инфо-система с голям тъч екран и свързаност със системите Android Auto и Apple Car Play, допълнителен голям дисплей на арматурното табло, множество хромирани и облечени в кожа детайли, както и напълно ново оформление на уредите.
Първи снимки на новия Opel Astra
Подробности за технологичната част липсват, като се очаква от компанията да разпространят информация в най-скоро време. Според неофициални данни моделът е изграден на новата платформа Delta, има с около 100 кг. по-ниско тегло, а в гамата му двигатели са включени само турбо мотори. Те са бензинови и дизелови, като базов е новият 1,0-литров агрегат със 115 к.с., а на върха са разположени 1,6-литров бензин и 2,0-литров дизел, развиващи по 195 к.с.

Пред публика моделът ще се появи на автосалона във Франкфурт през септември. Очаквайте подробности.
Първи снимки на новия Opel Astra
Първи снимки на новия Opel Astra
Още по темата:
Новият Opel Astra превръща нощта в ден
Opel възражда Astra GSi
Неофициален поглед към новата Astra

Тагове: opel astra
0 от 500
  • #37
    2 rate up comment 7 rate down comment
    дизайн експерт ( преди 8 години )
    Вижте сега г-н Дошо , Аудито е малко скъпо при купуване знам , но това да не ви плаши , след време безпроблемнно експлоатиране инвестицията се избива , автомобила има надеждна ел.система , купе , ск.кутия (ръчна) и бърз (днамичен) кономичен дизелов агрегат с 116 к.с. Изработката на интериора е ненадмината както и материалите , удоволствието че притежавате нещо такова , ви изпълва с радост всеки ден , маслото си е в мотора , а диференциал сега разбирам че го има.
  • #36
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Дошо ( преди 8 години )
    - предлагам това да е лафа на десeтилетието, не столетието направо!!До дизайн-"умника" няколко въпроса:- как си с ежедневния як бецален в алуди-сервизите по света и у нас?- вече извозиха ли те с лафа: "за премиум марка като ауди диференциала (после скоростната кутия, мотора и т.н.) е КОНСУМАТИВ" ?- колко литра гори алудито ти на 100км - за масло питам? Съвет: когато разбереш как "умно" са те метнали питай бате ти Дошо как да се оправиш! ;-)
  • #35
    2 rate up comment 0 rate down comment
    крисЧо ( преди 8 години )
    Nur ein Narr macht teure VW, nannte den Namen Audi! само разбиращите немски да са светнати,на останалите,че го преведем друг път
  • #34
    2 rate up comment 7 rate down comment
    дизайн експерт ( преди 8 години )
    Благодаря за позитивният отговор , явно си широко скроен човек...two thumbs up
  • #33
    15 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    В никакъв случай не те мразим! Чувството ти за хумор ни дарява с усмивки и добро настроение :) Продължавай да ни разсмиваш. Сигурно си любимия ученик на учителите ти?
  • #32
    3 rate up comment 20 rate down comment
    дизайн експерт ( преди 8 години )
    Не ме мразете защото съм умен , ако искате истинско удоволствие от шофирането купете си Ауди. Опелът дори по-каталозите не го водят Автомобил , той е изпитание за нервите в реални условия
  • #31
    17 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Дизайнера карал Алуди. Знаем бе не се хвали! Знаем! Ти си оня с Алудитата, то е ясно. Днес няма статии за японски коли и си налазил тази на Опел. Да ти кажа ли, че Опел са много по-добри от Шкодите за които си мечтаеш и най-вече от надценените Шкоди с емблема двоен ***!
  • #30
    14 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Класика не го закачайте! Сега явно е на друго лечение и бързо забрави за квадратните форми и много бързо смени плочата с облите. От новото лечение му се е изпарил таланта да рисува явно, защото няма детски рисунки вече, а беше така хубаво, когато рисуваше. Ех какви времена бяха... Сега всички автопроизводители ползват нарисуваното от него, а трябва милиони да му плащат за таланта. Той е Пикасо на нашето време. Рисунките му някой ден ще красят "Дома на хумора и сатирата". Господи, какъв талант..
  • #29
    1 rate up comment 16 rate down comment
    дизайн експерт ( преди 8 години )
    Тъй като съм по-умен от вас карам Ауди , нямам излишни пари за евтини коли
  • #28
    16 rate up comment 3 rate down comment
    Голфът ( преди 8 години )
    Приятно е Опелчето, поздравления и успех!