IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Военният канал на Русия иска Джеръми Кларксън

Телевизия Звезда отправи оферта към уволнения от BBC водещ

Военният канал на Русия иска Джеръми Кларксън

Следващото шоу, на което уволненият от BBC Джеръми Кларксън може да бъде водещ, ще се излъчва по руския военен канал Звезда, пише Yahoo.
Военният канал на Русия иска Джеръми Кларксън
Снимка: Ройтерс

Управляваната от руското министерство на обраната телевизия съобщи в четвъртък, че е отправила оферта към Кларксън, който вчера бе уволнен от британския обществен канал BBC.

Според информацията телевизия Звезда, чиято програма промотира въоръжените сили на страната, кани Джеръми Кларксън за водещ на ново развлекателно предаване с автомобилна тематика.

Към момента Кларксън не е коментирал офертата на руснаците. "Той сам ще отговори на поканата. Не мога да коментирам това от негово име", е казал говорителят на британеца пред Звезда.

"Ако Джеръми Кларксън приеме нашата оферта, ще научи много нови неща за автомобилна ни индустрия и вероятно ще промени мнението си за руските коли", казват още от руския военен канал.

Вече бившото предаване на Кларксън - Top Gear, имаше и руска версия, която обаче вече не се излъчва. Оригиналният британски Top Gear е много популярен в страната, но след уволнението на Джеръми Кларксън бъдещето на предаването остава под въпрос.

Още по темата:
BBC уволни Джеръми Кларксън

 

Тагове: top gear
0 от 500