IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Военният канал на Русия иска Джеръми Кларксън

Телевизия Звезда отправи оферта към уволнения от BBC водещ

Военният канал на Русия иска Джеръми Кларксън

Следващото шоу, на което уволненият от BBC Джеръми Кларксън може да бъде водещ, ще се излъчва по руския военен канал Звезда, пише Yahoo.
Военният канал на Русия иска Джеръми Кларксън
Снимка: Ройтерс

Управляваната от руското министерство на обраната телевизия съобщи в четвъртък, че е отправила оферта към Кларксън, който вчера бе уволнен от британския обществен канал BBC.

Според информацията телевизия Звезда, чиято програма промотира въоръжените сили на страната, кани Джеръми Кларксън за водещ на ново развлекателно предаване с автомобилна тематика.

Към момента Кларксън не е коментирал офертата на руснаците. "Той сам ще отговори на поканата. Не мога да коментирам това от негово име", е казал говорителят на британеца пред Звезда.

"Ако Джеръми Кларксън приеме нашата оферта, ще научи много нови неща за автомобилна ни индустрия и вероятно ще промени мнението си за руските коли", казват още от руския военен канал.

Вече бившото предаване на Кларксън - Top Gear, имаше и руска версия, която обаче вече не се излъчва. Оригиналният британски Top Gear е много популярен в страната, но след уволнението на Джеръми Кларксън бъдещето на предаването остава под въпрос.

Още по темата:
BBC уволни Джеръми Кларксън

 

Тагове: top gear
0 от 500
  • #22
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Левски е каза : Трябва да се освободим сами, защото иначе ще станем роби на "освободителя" ( Русия ). Така и стана! Когато апостола говори, той казва всичко с няколко думи, въпроса е че повечето дребни душици, като вас немогат да го разберат, а други неискат защото им дават по някои лев за подобен род антибългарска пропаганда.
  • #21
    2 rate up comment 4 rate down comment
    raptor ( преди 8 години )
    Иван Вазов рива рива за Русия, после като вашите управници я настроиха срещу вас, рива като стара вдовица! А много добре знаеха какво е РУСИЯ! Те там са се изучили! Какво ми се правят на многострадалци! Стойкаджии, предатели сте и тва си е!
  • #20
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Тва да си сляп и продажен русофил не е призвание нито нещо хубаво, това си е болест и то от най-долните. Не е нормално над 60 и повече години да страдаме,като народ заради Русия и СССР и тука шепа *** да ни убеждават, че загиналите ни роднини и иззетите ни земи и какво ли още не, са били правилното решение и е било по-добре от сега.КОМУНИСТА Е МЪРЗЕЛИВ ТЪРТЕЙ, КОЙТО НИЩО НЕМОЖЕ. ЗАТОВА ТОЛКОВА МИЛЕЯТ СЕГА ЗА ОНЯ СТРОЙ, ПРИ КОЙТО МАЗНИТЕ ПОДМАЗВАЧИ СЕДЯХА НА БЮРО И ОПРЕДЕЛЕХА СЪДБИ! МЕРЗАВЦИ!
  • #19
    5 rate up comment 4 rate down comment
    До историка ( преди 8 години )
    Повремето на балканската война, когато Сърбия ни Атакува в гръб и стига до София, след като ги отблъскваме и стигаме до Белград на Румънската граница има Руска армия с ултиматум да се изтеглим от Сърбия, сеш се? Защото Сърбия им е галеника, кой дава Македония на Югославия? Русия набива влиянието си чрез тяхната си Югославия, Англия взима влияние над Гърция, а от нас само територии взимат след втората световна. И не ми говори за история, *** вие комунистите незнаете какво е това!
  • #18
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Илко ( преди 8 години )
    До " до по=по долния" Коя "интелигенция" е избила комунизма? Тая дето направи България фашистка държава ли? Ами много хубаво е направил бай Тошо и народният съд.
  • #17
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Илко ( преди 8 години )
    Добропожаловат в РТ
  • #16
    3 rate up comment 0 rate down comment
    FenIX ( преди 8 години )
    Mодераторчето като не му хареса нещо и почва да трие. Айде вади гумичката и изтрий и това ;D
  • #15
    6 rate up comment 3 rate down comment
    до по=по долния ( преди 8 години )
    Ще започна отзад напред:1.От 20 години земята се реституира-за 20 години не видях хората масово да се юрнат да стават фермери и да възвърнат аграрната идилия отпреди комунизма(защото комунизма даде образование на децата на селяните и те станаха инженери,стругари,шлосери и т.н.).ЗАЩО?2.Жертвите-знаеш ли колко хора са избити и измъчвани от властта преди комунизма,ето няколко по известни имена за твое сведение:АлекоГео МилевСтамболийскиСтамболовПетко КаравеловКапитан Петко Войвода
  • #14
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Вземи чети история момче и спри да пишеш тъпизми. Кажи за един документиран случай в който Русия ни е отнемала територии в полза на друга държава!Няма такъв. Наш си е проблема, че през всички войно сме дърпали късата клечка и сме от губещата страна. За това Русия не ни е виновна, както и сега не ни е виновна, че лижем хАмериканските *** и пак сме от губещата страна...
  • #13
    11 rate up comment 9 rate down comment
    до по=по долния ( преди 8 години )
    Повремето на комунизма хората са били човеци така ли ? Вземи го кажи на хилядите умрели в Белене и на тяхните близки или на избитата ни интелигенция, или на тези които с поколения са работили за земите си и накрая им ги взимат фмирисаните Руснаци с танковете. Това ли е човечното? Ако има нещо от което да страта днешния свят то е прекалените права на всички, а ти говориш за по-човечни норми повремето на комунизма?Вие май изобщо не сте живели тогава. Май е верно, че тука само *** останаха.