IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Военният канал на Русия иска Джеръми Кларксън

Телевизия Звезда отправи оферта към уволнения от BBC водещ

Военният канал на Русия иска Джеръми Кларксън

Следващото шоу, на което уволненият от BBC Джеръми Кларксън може да бъде водещ, ще се излъчва по руския военен канал Звезда, пише Yahoo.
Военният канал на Русия иска Джеръми Кларксън
Снимка: Ройтерс

Управляваната от руското министерство на обраната телевизия съобщи в четвъртък, че е отправила оферта към Кларксън, който вчера бе уволнен от британския обществен канал BBC.

Според информацията телевизия Звезда, чиято програма промотира въоръжените сили на страната, кани Джеръми Кларксън за водещ на ново развлекателно предаване с автомобилна тематика.

Към момента Кларксън не е коментирал офертата на руснаците. "Той сам ще отговори на поканата. Не мога да коментирам това от негово име", е казал говорителят на британеца пред Звезда.

"Ако Джеръми Кларксън приеме нашата оферта, ще научи много нови неща за автомобилна ни индустрия и вероятно ще промени мнението си за руските коли", казват още от руския военен канал.

Вече бившото предаване на Кларксън - Top Gear, имаше и руска версия, която обаче вече не се излъчва. Оригиналният британски Top Gear е много популярен в страната, но след уволнението на Джеръми Кларксън бъдещето на предаването остава под въпрос.

Още по темата:
BBC уволни Джеръми Кларксън

 

Тагове: top gear
0 от 500
  • #12
    8 rate up comment 6 rate down comment
    до raptor ( преди 9 години )
    АхАхАх каква борба се води в Русия бе ?Путин и борба срещу олигарсите хахахаАХахАхахАхАхАХАХАХхахАхахах . Той преди няколко седмици даде проект директно на свой приближен олигарх за милярди за изграждане на мост на КРИМ. За свитата му олигарси около него какво да говорим? За сделката с лидера на Чеченците какво да говорим>Ти си някъв неадекватен бе пич? Путин си е диктатор и това е факт, а олигарсите са толкова силни в Русия, че без тях Путин е нищо и те без Путин също.Скапана държава е тва!
  • #11
    8 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    За*би толкова сте зле, че не е истина! IQ-то в България е такова, защото интелигентните хора избягаха от България, заради комунизма и "прехода" сервиран от комунисти! Русия винаги е откъсвала територии от нас и ги е давала, я на Румъния, я на Сърбия ... Да не говорим за ултиматума повреме на Балканската война, пък вие им се кланяте. Според тая класация Американците са с по-високо IQ от Руснаците, ама по тях плюете?Защо? Защото сте с промити тикви от глупостите повреме на комунизма и без мислене
  • #10
    7 rate up comment 6 rate down comment
    бъчваря ( преди 9 години )
    Едва ли ще се съгласи, но ако се съгласи, ще е голям удар за англичаните. А какво може Русия, днес споменаха по Хоризонт - още едно успешно тестване на нова балистична ракета, която заобикаля сегашната противоракетна отбрана на НАТО. Вече е препоръчана за въвеждане на въоръжение. Нещо координационният център на НАТО в Горна Малина да се готви. Пък Джерами го оставете, като напълните гащите от страх.
  • #9
    7 rate up comment 7 rate down comment
    raptor ( преди 9 години )
    В Русия се води активна борба срещу олигарсите, която вие предателите наричате - диктатура! А що се отнася до IQ изследванията, те се правят точно така - с представителна извадка! Изобщо не си прав за това, че изтъпяват от водката. Мога да ти дам конкретни примери, но не ми се пада до твоето ниво!
  • #8
    7 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    А бе каква Русия бълнувате бе - там шепа олигарски са заграбили богатствата на бившия СССР и управляват, а останалит затъпяват от водка. Колко са желащите да емигрират за Русия или за която и да е страна на запад от нас? IQ дрън дрън - за да има резон такова изследване трябва да се направи представителна извадка - много хора в различни райони от различни обществени строеве. Това за да се проведе само в 1 страна с размерите на Русия ще струва огрони средства, а за цял свят не ми се мисли
  • #7
    11 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Рапторе, остави го този нискочел ***! Той мрази себе си, а какво остава да обича други. Тез били ***, онези били ***, а той най-умния сигурно. Да, сред маймуните, които го заобикалят може, но и това не го вярвам. даже и за комунизма дрънка, а тогава сигурно е бил още в ергенските *** на баща си. поне на акъл е толкова малък, а на години не знам, но то и не е важно. Комунизма, може да беше смотан строй, но поне хората бяха човеци, а не като сега всички са зверове и ***.
  • #6
    8 rate up comment 6 rate down comment
    раптор ( преди 9 години )
    Добре бе! Това са данни от независими източници! Какви пропаганди?!? Пък до колко са правили IQ тест на чукчите - не мога да кажа. Със сигурност са взети в общата класация жителите на южна Русия... Зарежи го комунизма! Комунистите ви водиха в космоса и ви учиха на всичко което знаеха и не бяхте баш такива комплексари! Виж България къде е по IQ... Нали сте много умни, само дето управниците са ви виновни! ЖАЛКА ИСТОРИЯ! За да си върнете ташаците ще трябва да взимате пример от Русия
  • #5
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    щото някой е отишъл и е направил IQ тест на чукчитата ? хАхАхАХ Руснаците са майстори в пропагандата и лъжите, все пак 100 кодини комунизъм ги е научил на това и на нищо друго.Ние обаче, като по умни сме се научили да лъжем само, но затова пък мнооого добре :) А да и да крадеме ама то тва по времето на комунизма си е закон. Или крадеш или мизеруваш. Така де то товага се крадеше от държавата винаги, щото друго нямаше. В коя друга държа има израз : "Давай бе ( троши,кради) всичко е държавно"
  • #4
    7 rate up comment 2 rate down comment
    raptor do Anonimen 1 ( преди 9 години )
    Напиши list of countries by IQ... И това е при положение, че в Русия живеят най-различни, неевропейски народи, разпиляни по най-негостоприемните и диви места!
  • #3
    16 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Замисля ли си се, че не те, а може би ти си тъпия! Не, нали! Ако можеше да мислиш, нямаше да пишеш подобни простотии!