IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на новото поколение Jaguar XF

Конкурентът на Mercedes-Benz E-Class и BMW 5-Series ще дебютира в края на този месец

Първи снимки на новото поколение Jaguar XF

Първи снимки на новото поколение Jaguar XF разпространи британската автомобилна компания. Моделът ще бъде разкрит на 24-ти март, а пред публика ще се появи в началото на април на автосалона в Ню Йорк.
Първи снимки на новото поколение Jaguar XF
Снимките са две, като разкриват интериора и част от екстериора на модела, който ще се бори за клиенти в класа, в който се подвизават моделите на германската тройка BMW, Mercedes-Benz и Audi - 5-Series, E-Class и А6.

Британският автомобил е построен на новата алуминиева платформа iQ[Al], благодарение на която моделът ще се превърне в лидер по отношение на тегло и разход на гориво в класа, сочи информацията от Jaguar.

За последното ще помагат и новите двигатели с четири цилиндъра на марката, чиито характеристики към момента не се разкриват. Посочва се обаче, че най-икономичният вариант ще има среден разход на гориво от около 4,0 л/100 км.
Първи снимки на новото поколение Jaguar XF
Що се отнася до дизайна на модела, той залага на висок стил и динамика. "Вярвам, че новият Jaguar XF ще бъде най-добре изглеждащата кола в сегмента", казва главният дизайнер на марката Иън Калъм.

По отношение на интериора дизайнерът споделя, че той предлага "ненадминат лукс, комфорт и изтънченост, както и технологии от най-висок клас".

Всички подробности за новото поколение
Jaguar XF очаквайте на 24-ти март. 

Снимки: Jaguar

Тагове: jaguar xf
0 от 500