IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на обновения Sharan

Моделът излиза на пазара в началото на лятото

Първи снимки на обновения Sharan

Първи снимки на обновената версия на модела Sharan разкри германската компания Volkswagen. Ванът ще се появи пред публика в началото на следващия месец, а продажбите му ще стартират през юли.
Първи снимки на обновения Sharan
Германската компания е подложила модела на съвсем леко обновяване, което засяга най-вече челните светлини. Сега те имат LED секция. Отзад промените са аналогични, като в гамата са се появили нови джанти Jakarat, както и два нови цвята за екстериора - Hudson Bay Blue Metallic и Crimson Red Metallic.

Основната новост в салона са последните инфо-развлекателни системи на Volkswagen, които поддържат Apple CarPlay и Android Auto. Клиентите ще могат да избират между две такива системи - с 5,0-инчов или с 6,5-инчов дисплей, като последната може да бъде съчетана с навигация.

Най-големите промени при обновения Sharan са под капака. В гамата двигатели влизат два бензинови и три дизелови мотора, всички покриващи нормите на Евро6.

Бензиновите са 1,4 TSI със 150 к.с. и 2,0 TSI с 220 к.с. Дизелите генерират 115, 150 или 184 к.с., като този със 150 к.с. може да бъде оборудван със система 4MOTION.

Новости има и сред системите за безопасност. Обновеният Sharan може да бъде снабден с адаптивен автопилот, автоматична ръчна спирачка, система за следене на „мъртвите“ зони, система, която минимализира щетите при евентуален сблъсък и др.

Новият Volkswagen Sharan ще се появи най-напред в Германия - през април. На останалите европейски пазари моделът ще бъде наличен от месец юли.

Снимки: Volkswagen

Тагове: volkswagen sharan
0 от 500
  • #27
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Kiril ( преди 9 години )
    Пич, скрий се някъде с тая Дачия.За сега само децата не се правят в Китай, всичко друго е от там.
  • #26
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Kiril ( преди 9 години )
    Ха, не съм инвалид и Слава Богу. Иначе да, наистина съм им набрал, щото 70-80% са селски тарикати.Какво като са китайски частите, то на Еърбъсите някой от компонентите им се правят в китай, пък за една кола какво да говорим. Мерцедесите имат сума части които ги правят в Турция и това се знае. Цялото производство е изнесено, там където е евтината работна ръка.
  • #25
    8 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Не вярвам да има вече и един фен на ВАГ.Няма такъв *** останал на света да си купи Китайски ВАГ.Дачията е 100 пъти по качествена и добра от ВАГ.ВАГ докато излезе от магазина на другия ден е дал първия сериозен проблем.И така всяка седмица.Нов Пасат от магазина всяка седмица проблеми.Момчетата от сервиза взеха да ме поздравяват и ме питат дали не съм новия им колега.Никога ваген,заклел съм се.
  • #24
    9 rate up comment 6 rate down comment
    бъчваря ( преди 9 години )
    Вижте какво правят Рено, Форд и Опел. Дизайна на Фолксваген е е повече от няколко светлинни години назад, защото така както гледам, на 5 години напредва с едно стопче и едно ЛЕД-че.
  • #23
    8 rate up comment 6 rate down comment
    бъчваря ( преди 9 години )
    И между другото, много грозна и изсипана задница. Предницата я гони.
  • #22
    8 rate up comment 5 rate down comment
    бъчваря ( преди 9 години )
    Тия живеят в миналото с "големите" си дисплеи. Хората отдавна минаха на 8-10 инчови. Добре, че на германския пазар претенциите са никакви, щом се прочете "Фолксваген". А за ергонимията да не говорим. Който за първи път седне във Фолксваген, има години да свиква с "ергонимията". Ужасна подредба на превключвателите, без никаква логика.
  • #21
    5 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Коалта е красива, но на първо място в семейните ванове се търси функционалност.
  • #20
    14 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Илко, не споменавай моля те думата красота в едно изречение с ВАГ! Това е оксиморон.
  • #19
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Кирчо, разбрахме, че си инвалид и че ти спират тези с Мерцедесите на инвалидното място. Сигурно много си им набрал. Не аз а точно ти сравняваш МБ и ФВ. Погледни си мнението! Опърдян може да е Мерцедеса, но си остава Мерцедес, а Вагена още преди да е излязал на пътя е за ***, защото е *** над *** на доста завишена цена, която никак не отговаря на скапаното качество и китайски части. Точно заради ВАГмного хора намразиха немското, а има и стойностни немски автомобили.
  • #18
    12 rate up comment 7 rate down comment
    Илко ( преди 9 години )
    Отвратителен е ! ФВ няма да се научат , че една кола трябва да е красива!