IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на обновения Sharan

Моделът излиза на пазара в началото на лятото

Първи снимки на обновения Sharan

Първи снимки на обновената версия на модела Sharan разкри германската компания Volkswagen. Ванът ще се появи пред публика в началото на следващия месец, а продажбите му ще стартират през юли.
Първи снимки на обновения Sharan
Германската компания е подложила модела на съвсем леко обновяване, което засяга най-вече челните светлини. Сега те имат LED секция. Отзад промените са аналогични, като в гамата са се появили нови джанти Jakarat, както и два нови цвята за екстериора - Hudson Bay Blue Metallic и Crimson Red Metallic.

Основната новост в салона са последните инфо-развлекателни системи на Volkswagen, които поддържат Apple CarPlay и Android Auto. Клиентите ще могат да избират между две такива системи - с 5,0-инчов или с 6,5-инчов дисплей, като последната може да бъде съчетана с навигация.

Най-големите промени при обновения Sharan са под капака. В гамата двигатели влизат два бензинови и три дизелови мотора, всички покриващи нормите на Евро6.

Бензиновите са 1,4 TSI със 150 к.с. и 2,0 TSI с 220 к.с. Дизелите генерират 115, 150 или 184 к.с., като този със 150 к.с. може да бъде оборудван със система 4MOTION.

Новости има и сред системите за безопасност. Обновеният Sharan може да бъде снабден с адаптивен автопилот, автоматична ръчна спирачка, система за следене на „мъртвите“ зони, система, която минимализира щетите при евентуален сблъсък и др.

Новият Volkswagen Sharan ще се появи най-напред в Германия - през април. На останалите европейски пазари моделът ще бъде наличен от месец юли.

Снимки: Volkswagen

Тагове: volkswagen sharan
0 от 500
  • #37
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Йордан ( преди 9 години )
    Ами те от доста години от VW се опитват да убедят, че тая кола е само за шарани ... ама българина нали по рождение си е шаран, смао той кълве
  • #36
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Зигмунд Фройд ( преди 9 години )
    Официалният превозвач на калайджиите в България.
  • #35
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Who Cares ( преди 9 години )
    Dosega ne biah vizhdal takava prilika mezhdu ime i eksterior. Predpolagam che e Sharan otkydeto i da go poglednesh.
  • #34
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Скучно и скъпо. Ваг.
  • #33
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Kiril ( преди 9 години )
    Значи са едни от най-продаваните *** :ДМоже да е всичко, но ваг однасят всички в средния клас автомобили. Четете статистиките кое се продава най-много.А това, че пиша с различни имена са пълни глупости, типични за пъпчасали момченца. Стегнете се малко, аз си пиша с името не с "анонимен"Относно това, че немците са казали, че каддитата са калпави, възможно е, не знам. Въпроса е, че немците са казали и друго, "няма нищо по-хубаво от Новото"!
  • #32
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Шарана в Тигана ( преди 9 години )
    Не само грозни,смотани и без качество,но и с какви интересни имена са тези ***.Акъл нямат свесни имена да измислят,а тръгнали коли да правят.Добре,че Меркел им удря по едно рамо,иначе да са се набълбукали до сега с китайските си ментета.
  • #31
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Кирчо,ти явно си единственият на света, който е направил на Кади 300 000 км. без да е имал проблеми и без да е сменял нещо На тестовете тази кола се представя ужасно зле. Самите немци е оплюват и непрекъснато критикуват, но при теб явно нещата са други и си случил на уникална бройка. Абе направо се чудя как се в този форум, всички, които имате някакъв ВАГ е без проблеми. Да не би случайно да сте едно и също лице, което се прави на няколко човека? Май да...
  • #30
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Шаран за шарани. :)
  • #29
    10 rate up comment 5 rate down comment
    Kiril ( преди 9 години )
    Българинът е може би единствения индивид на тази Земя, който ще тегли кредит, за да си купи мерцедес(опърдян), и ще продължи да живее в наследствената панелка на баба и дядо.
  • #28
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Kiril ( преди 9 години )
    Колега, не знам какви са тия нови пассати, но от собствен опит ще споделя.2007 година ми се наложи да купя някакъв семеен ван. Ставаше дума за нова кола, защото тогава пътувах много. Взех vw caddy live, в момента колата е на 300хил. километра, а съм сменял само един датчик на багажника. За возене не говорим, тука коментара е излишен. Дали съм случил на бройка не знам, но комшията смени два чисто нови форда през времето което аз карах и продължавам да карам вага.