IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota показа новия Avensis

Моделът е щателно модернизиран, включително гамата от мотори

Toyota показа новия Avensis

Първи снимки и информация за новия Avensis разкри японската компания Toyota. Седанът и комбито са преминали през щателна модернизация, като пред публика ще се появят на автосалона в Женева.
Toyota показа новия Avensis
От разпространените снимки се вижда, че екстериорът на Avensis е получил най-новия дизайнерски език на марката, демонстрирайки нови предна и задна части. За салона също се очакват видими промени, но към момента той остава загадка.

Обновеното трето поколение на седана и комбито ще предлага и нова гама двигатели. Информацията е ограничена, като се посочва, че агрегатите са динамични, ефективни и екологични. Оптимизации с цел по-висок комфорт и по-висока сигурност са правени по шасито, а задната част на автомобила е била олекотена.

Дизайнът на модела е дело на студиото на Toyota във Франция, докато технологичните промени са били поверени на изследователския център в Белгия.
Toyota показа новия Avensis
Третото поколение Avensis се появи през 2009 година година, отново на изложението в Женева. Три години по-късно комбито и седана преминаха през модернизация. Настоящите модели ще бъдат на пазара поне до 2018 година, като към момента не е ясно дали ще получат наследник.
Toyota показа новия Avensis
Toyota показа новия Avensis
Премиерата на новия Avensis ще със състои на 3-ти март в Женева, когато ще бъдат съобщени всички подробности. Производството, което ще се осъществява във Великобритания, трябва да започне преди началото на лятото.

Снимки: Toyota

Тагове: toyota avensis
0 от 500
  • #26
    10 rate up comment 19 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    ТОЙОТА БАЛКАНС ЕООДБул. "Цариградско шосе" 163Японски Тойоти няма в Европа, поне от официален вносител!От миналата година всички модели за Европа се произвеждат или най-малкото сглобяват в Турция.
  • #25
    23 rate up comment 4 rate down comment
    Дифорс Валвматиков ( преди 9 години )
    Тойота Балканс коли не излагат!!! В Турция се прави Корола, както и Версо, което преди 3-4 години бе обявено за автомобила с най-малко дефекти от ТЮВ Германия (проверени над 7 000 000 автомобила). В Англия се прави Авенсис и Аурис, във Франция - Ярис, в Чехия - Айго, Хайлукс се внася от Южна Африка. Всички останали Тойоти за европейския пазар идват от Япония.
  • #24
    18 rate up comment 21 rate down comment
    бавареца ( преди 9 години )
    все повече заприличва на Хюндай. напоследък изобщо не ме кефят тойота. дрън-дрън та плас с некви измислена кола за 150 бона дето вървяла с водород. да вземат да си сменят директора ще е най-добре
  • #23
    12 rate up comment 19 rate down comment
    Капитал ( преди 9 години )
    Турски стъкла Шишеджам, турски гуми Бриджстоун, недонапаснати луфтове на предните капаци и брони на изложените автомобили в Тойота Балканс и то на каква цена само - като за истинска Тойота. Айде нема нужда! Защо тези за САЩ не се правят в Турция, а?
  • #22
    13 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    А къде се произвежда Тойота за Европа?Ами точно в Турция!От една страна Адапазаръ /Турция/, от друга Фолксваген и Волфсбург - Германия!Абе я си карайте Тойотките :D :D :D
  • #21
    21 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Прекалил си с чесъна ВАГонче! Много си сложил в чорбата и от изпаренията ти се привиждат Субарута, хахаха. Я кажи за мантрата как ги произвеждали в Турция, как това, как онова! Дай пълния репертоар! Не ни мъчи! :)))
  • #20
    17 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Кво стана бе дилърчето на ВАГ?! да не са те пуснали обедна почивка? Върви да вкараш една шкембе чорба с повече чесън и ела пак да ни обясниш после за Авенсис, как стоят нещата, хахахаха!
  • #19
    16 rate up comment 20 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Това вече е извращение с клиентите на Тойота. Муцуната копи-пейст от Субару.
  • #18
    13 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    не е лесно да си дилър на китайски ВАГ*ни! няма бонуси, няма премии, че и заплатката май отече хахахахааха!!!
  • #17
    21 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    патаса даже и с тесла не е дялан - китайски *** залят с асфалт - те тва е патаса!