IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota показа новия Avensis

Моделът е щателно модернизиран, включително гамата от мотори

Toyota показа новия Avensis

Първи снимки и информация за новия Avensis разкри японската компания Toyota. Седанът и комбито са преминали през щателна модернизация, като пред публика ще се появят на автосалона в Женева.
Toyota показа новия Avensis
От разпространените снимки се вижда, че екстериорът на Avensis е получил най-новия дизайнерски език на марката, демонстрирайки нови предна и задна части. За салона също се очакват видими промени, но към момента той остава загадка.

Обновеното трето поколение на седана и комбито ще предлага и нова гама двигатели. Информацията е ограничена, като се посочва, че агрегатите са динамични, ефективни и екологични. Оптимизации с цел по-висок комфорт и по-висока сигурност са правени по шасито, а задната част на автомобила е била олекотена.

Дизайнът на модела е дело на студиото на Toyota във Франция, докато технологичните промени са били поверени на изследователския център в Белгия.
Toyota показа новия Avensis
Третото поколение Avensis се появи през 2009 година година, отново на изложението в Женева. Три години по-късно комбито и седана преминаха през модернизация. Настоящите модели ще бъдат на пазара поне до 2018 година, като към момента не е ясно дали ще получат наследник.
Toyota показа новия Avensis
Toyota показа новия Avensis
Премиерата на новия Avensis ще със състои на 3-ти март в Женева, когато ще бъдат съобщени всички подробности. Производството, което ще се осъществява във Великобритания, трябва да започне преди началото на лятото.

Снимки: Toyota

Тагове: toyota avensis
0 от 500
  • #36
    13 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ами ти и англичанин не си, но все пак там можеш да смениш езика! :-)
  • #35
    11 rate up comment 19 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Новия Авенсис е като стария Амнезис! И него скоро ще го спрат от движение и Дошо може да се надява да го купи след 20 години!
  • #34
    13 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Моделите на Фолксваген за Европа се произвеждат във Волфсбург! Заводът в Китай си е за Китай, заводът в Мексико е за САЩ и т.н.
  • #33
    6 rate up comment 18 rate down comment
    до Дифорс Валвматик ( преди 9 години )
    Приложи линк на български, немски, английски или руски, не съм турчин, за да знам турски и да се интересувам от продукцията на завода на Тойота в Турция!
  • #32
    33 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Пасата е изключтелно посредствен и грозен, както отвън така и вътре.Трудно може да се направи нещо толкова пенсионерско, но от ВАГ пак успяха да ударят дънто с г*за си. Авенсиса е с модерен дизайн, въпреки че по-острите форми ги свързвате с Хюндай. Ама вече и хюндай дори са по-добри и по-красиви и по-здрави от VW, та сравнението с кофти каруца вече не е с Хюндай или КИА, а с VW. VW стана еталон за лошо качество и грозен пенсионерски дизайн. ФАКТ!
  • #31
    21 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Да, определено Голф се произвежда в Китай! На ония от Порше БГ ще отида да им издърпам ушите, защото са ме излъгали, че е немски!
  • #30
    15 rate up comment 18 rate down comment
    Порнослав ( преди 9 години )
    Авенсисът не е лош, но в този клас бих заложил на Мондео, Мазда 6 или Пасат. Инсигнията има страхотен интериор.
  • #29
    27 rate up comment 1 rate down comment
    Дифорс Валвматиков ( преди 9 години )
    ТОЙОТА БАЛКАНС ЕООД е вносител на автомобили Тойота и Лексъс, но не и дилър. На същия адрес ТМ Ауто продават. Няма да ти е лесно да манипулираш хората къде се произвеждат автомобилите на Тойота. Можеш да се образоваш кои автомобили се произвеждат в Турция от сайта на Toyota Motor Manufacturing Turkey - http://***.toyotatr.com/?m=p&pid=2
  • #28
    16 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    дилърчето на ваг*ни по-добре да обясни що всичките ваг*ни са правени в Китай????? Че лошо е да караш кола сглобена в Турция, ама 100 пъти по лошо е да караш кола 100% мейд ин чайна като утрепаните вааг*ни!!!
  • #27
    12 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Старата беше по-красива, тая са я поосрали.