IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota показа новия Avensis

Моделът е щателно модернизиран, включително гамата от мотори

Toyota показа новия Avensis

Първи снимки и информация за новия Avensis разкри японската компания Toyota. Седанът и комбито са преминали през щателна модернизация, като пред публика ще се появят на автосалона в Женева.
Toyota показа новия Avensis
От разпространените снимки се вижда, че екстериорът на Avensis е получил най-новия дизайнерски език на марката, демонстрирайки нови предна и задна части. За салона също се очакват видими промени, но към момента той остава загадка.

Обновеното трето поколение на седана и комбито ще предлага и нова гама двигатели. Информацията е ограничена, като се посочва, че агрегатите са динамични, ефективни и екологични. Оптимизации с цел по-висок комфорт и по-висока сигурност са правени по шасито, а задната част на автомобила е била олекотена.

Дизайнът на модела е дело на студиото на Toyota във Франция, докато технологичните промени са били поверени на изследователския център в Белгия.
Toyota показа новия Avensis
Третото поколение Avensis се появи през 2009 година година, отново на изложението в Женева. Три години по-късно комбито и седана преминаха през модернизация. Настоящите модели ще бъдат на пазара поне до 2018 година, като към момента не е ясно дали ще получат наследник.
Toyota показа новия Avensis
Toyota показа новия Avensis
Премиерата на новия Avensis ще със състои на 3-ти март в Женева, когато ще бъдат съобщени всички подробности. Производството, което ще се осъществява във Великобритания, трябва да започне преди началото на лятото.

Снимки: Toyota

Тагове: toyota avensis
0 от 500
  • #6
    22 rate up comment 23 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ех, Тойота, Тойота, защо така го закъсахте с дизайна?
  • #5
    18 rate up comment 19 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    ВАГ като правят фейслифтове, голямо плюене пада, тука някой няма ли да напише: "Това ли новото, че то същото като предишното."
  • #4
    16 rate up comment 20 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Това 2-ри фейслифт ли е? Като го изкараха беше много грозен и груб особено отпред, бързо му направиха фейслифт и го смекчиха и загладиха малко дизайна отпред, сега пак, за последно в Европа явно, нали ще го спират...
  • #3
    24 rate up comment 24 rate down comment
    Естет ( преди 9 години )
    Добре, възможно ли е от Фолксваген първи да изкарат Пасата, от Тойота да имат възможност да видят как изглежда модела на конглокенцията и въпреки това да изкарат това грозновато недоразумение?! Че то дори сегашния Авенсис изглежда по-добре от тази пародия на снимката! Ако нямаше емблема, щях да се обзаложа, че това е Хюндай! Но не би...
  • #2
    19 rate up comment 20 rate down comment
    японско!? ( преди 9 години )
    "Дизайнът на модела е дело на студиото на Toyota във Франция, докато технологичните промени са били поверени на изследователския център в Белгия. "Естествено,че да получи качества поне близки до Шкода трябва изцяло да се подготви в Европа.Както сами казват - дизайн от Франция,технологични промени - от Белгия.
  • #1
    34 rate up comment 20 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Кефи ме. Готино изглежда. Със сигурност е по надежден от швабите.