IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Civic Type R ще развива 270 км/час

Honda разпространи снимки на модела, чиято премиера ще се състои в Женева

Новият Civic Type R ще развива 270 км/час

Нови снимки и информация за дългоочакваната върхова версия на новото поколение Civic разкри компанията-производител Honda.
Новият Civic Type R ще развива 270 км/час
Новото поколение Civic Type R ще бъде представено след по-малко от месец в Женева, като от Honda подгряват премиерата с нова порция снимки. Те разкриват част от предницата и интериора на колата.
Новият Civic Type R ще развива 270 км/час
Вижда се агресивна предна броня, която е създадена да потиска турбуленцията около предните колела и да подсигурява стабилност при високи скорости, сочи информацията от Honda. Съобщава се също, че моделът има преден сплитер, вентилирани предни калници и аеродинамични странични прагове. Задната част пък разчита на голямо антикрило, дифузьор и аеродинамични елементи под пода на колата.
Новият Civic Type R ще развива 270 км/час
Японците потвърждават, че двигателят е
2.0-литров VTEC TURBO, като позволява развиване на водещите в класа 270 км/час.

В серийното оборудване на модела влизат четири-бутални спирачни апарати Brembo и 19-инчови джанти с уникален дизайн.

Премиерата на модела ще се състои на 3-ти март в Женева. Очаквайте подробности от мястото на събитието.

Снимки: Honda

0 от 500
  • #36
    26 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Енчо, въпросът е друг. Ти, кой по дяволите си, че си седнал да се обясняваш за дизайн, качество, техника и стандарти в автомобилостроенето? Ааа, да. Ти се Енчо, *** подвизаващо се в Аутомедиа.Аман от такива калъфи като тебе (отнася се и за мнозинството немски/японски фенове, които пишат едни и същи тъпотии под всяка статия за Хонда/VW примерно).
  • #35
    5 rate up comment 21 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Поредната шарена, дървена изгъзица. Не знам цветята ще никнат ли и тук по таблото, ако не жалко. Таман за феновете на жълтурковците. Поне тези изкарват нещо по-така, за разлика от Тойота дето правят уникални коли с мотори от по 150кс макс, а вече сме 2015та
  • #34
    8 rate up comment 2 rate down comment
    pero ( преди 9 години )
    Няма нищо лошо в това което казваш, чикиджийско или не. И си измий ръцете преди да си засмучеш палеца.
  • #33
    9 rate up comment 23 rate down comment
    Enzo ( преди 9 години )
    Веднага отговарям:Два броя съм карал-чисто нови.Едната беше служебна Тойота Корола,купена 2009 чисто нова!И моя лична Митсубиши Лансер Спортбек,купена чисто нова 2010г.Думи нямам да кажа какъв *** бяха и двете.Некачаствено изработени,некачествено сглобени,с евтини материали.Корозиращи спирачни механизми буквално от първия месец,люпещи се отражатели на фаровете,неефективни спирачки,не вървящи, горящи и масло и гориво,шумни, с ужасно разпределение на масите и ужасно поведение... Нещо друго?
  • #32
    0 rate up comment 16 rate down comment
    ко, ко речи?! ( преди 9 години )
    Объркаха ми словореда, аман от оризови ***!
  • #31
    2 rate up comment 8 rate down comment
    Ко речи? ( преди 9 години )
    Новият Civic Type R ще развива 270 км/часНяма лошо, каза Дошо и си подкара каручката по Околовръсното на село Орешаре, като си тихичко се припяваше: леле мале, леле мале, нема паре за цигаре!
  • #30
    5 rate up comment 19 rate down comment
    Enzo ( преди 9 години )
    Не мога обаче да отмина без внимание забележката по-долу за "чикиите" :-) Приятелю... аз не случайно обичам да сравнявам японските коли с ***. Правя го не просто така... за да използвам обиден квалифициращ израз, а защото всъщност между двете неща има много общи неща, а именно:Точно както и при японските коли, така и при чикиите, в тях няма нищо лошо. Щом човек няма потенциал и/или възможност за нищо истинско, чикиите вършат прекрасна работа. Та и при японските коли така.
  • #29
    16 rate up comment 3 rate down comment
    до: трола Enzo ( преди 9 години )
    Енчо,имали сме японски коли и все още имаме и много по-добре от теб знаем, че глупостите, които пишеш са плод на болната ти фантазия. Днес си Енчо, а утре Шишарков, в други ден с някое от многото други имена. Знаем ти чалъмите ***. Кажи обаче ти какви нови японски коли си имал и знаеш, че се чупели повече от другите! Дай сега да сравним нещата и да видим кой лъже и кой не! Ако искаш влез в репортите на ТЮФ и си направи кратка справка!
  • #28
    5 rate up comment 20 rate down comment
    Enzo ( преди 9 години )
    За минусите - ясно! Празните словоблудства - ясно! Очаквам, рекох, да чуя, кое в тази кола е ново (за автомобилната индустрия), кое е свръхтехнологично, кое налага нови стандарти? Отговорът, който така упорито отказвате да дадете е - НИЩО! Имаме тук поредната СВРЪХСТАРА японска техника, която по тая причина може да се окаже и относително безпроблемна. Може, ама надали! Защото в последните години, японските коли си се чупят точно колкото и останалите, че и повече дори. Не сте имали - не знаете!
  • #27
    2 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Leona спира на 272 включва се спиид ограничителя, но гледам че със чип от Turbo Performance от 280кс /350нютончета скачаме на 360кс/430н и махат ограничителя.Не е лоша Хондата :))))