IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Audi Q7 се разсъблече за папараците

Моделът демонстрира по-остри форми, изпълнени в новия стил на марката

Новото Audi Q7 се разсъблече за папараците

Новото поколение на Audi Q7 бе заснето по време на тестове от фотографи на американското издание Automedia. Снимките са направени през нощта, но дават добра представа за дизайна на новия модел, който вече не носи толкова сериозен камуфлаж.
Новото Audi Q7 се разсъблече за папараците
Както личи от кадрите, второто поколение Q7 залага на по-отсечи форми, като дизайнът му е изпълнен в стила на най-новите модели на Audi. Благодарение на това всъдеходът вече не изглежда толкова обемист, а по-скоро динамичен и устремен.

Тестовият прототип е оборудван с новите матрични фарове на Audi, които вероятно ще се предлагат като опция за по-скъпите версии. Виждат се също така сравнително малки фарове против мъгла, шестоъгълна решетка на радиатора и задни LED светлини.

За интериора се твърди, че ще предлага нов волан с четири лъча, голям тъч дисплей и напълно дигитални уреди на таблото.

Новият модел ще демонстрира и по-ниска с около 360 кг. маса, тъй като е изграден на нова платформа, залагаща на множество компоненти от алуминий.
Новото Audi Q7 се разсъблече за папараците
Що се отнася до задвижването, то ще бъде поверено на оптимизирани версии на познатите 6- и 8-цилиндрови дизелови и бензинови двигатели. Ще има и напълно нов дизел-електрически хибрид с мощност 370 к.с., който съчетава 3.0 TDI Clean Diesel двигател, електромотор и литиево-йонни батерии.

При върховия модел SQ7 двигателят ще бъде също 3.0-литров TDI, но подпомаган от e-turbo технология. При този модел показателите ще бъдат 385 к.с. и 750 Нм.

Премиерата на второто поколение Audi Q7 е насрочена за автомобилното изложение в Детройт през януари.

Снимки: Automedia / Worldcarfans

Тагове: audi q7
0 от 500
  • #14
    31 rate up comment 2 rate down comment
    Някой си там... ( преди 9 години )
    Всеки да кара каквото му харесва-който иска японско-лошо няма,който иска германско-пак няма лошо. Да Ви кажа познавам няколко момчета с бащи милионери.Най-богатия кара ситроен ц4 на 7-8год.а имат над 700 работника.В същото време един *** с 2 магазина си взе нова кола за 65 000лв....на запад никой не те определя по колата.Умните хора знаят че всеки на запад може да изплаща по 800 е на месец и да се гъзари с кола за 70 000е-обаче не го правят за разлика от тях ние сме точно обратното.
  • #13
    10 rate up comment 4 rate down comment
    нововнос ( преди 9 години )
    100йо , не се хваля колега. Кво има да се хваля с 13-годишна баракуда, па била тя и сносно поддържана. *** за такава имам пари и мерак - такава карам :) Колегата щот ме кръсти, че карам Сивик та за това казах какво всъщност карам. Абсурдно е да се хваля, няма за какво - такава кола може да си купи горе долу всеки от пишещите тук :)
  • #12
    15 rate up comment 5 rate down comment
    100йо ( преди 9 години )
    Абе да ви кажа, и двамата сте идеалните *** :) Единият се квали с "идеален "13г кошник :))), а другия с някакъв 6г ***, който можеш да видиш само от сръбската граница насам и е мечтата на бай ***, албанец, или арабин. Ама за да го откриете това, което ви казвам, трябва да преминете отвъд сръбската граница :)
  • #11
    12 rate up comment 12 rate down comment
    нововнос ( преди 9 години )
    Анонимка, ти май не вдяваш, че аз не съм Дошо. И не карам Сивик. Толкова ли ти е трудно да разбереш, че не само любимия ти Дошо е разбрал какви тоалетни са бараките на ваг?!?! Като си такъв ваг-фен продавай ес-класата и се мятай на една А8ца, да видим какво ще говориш тогава, след първите 3 посещения в сервиза в рамките на 2 месеца :)
  • #10
    15 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Охооо нещо си махнал бая годинки на Сивика ха ха, Като чуя чудесно състояние на 13 годишен автомобил, който всъщност е 20 годишен и повече няма какво да коментирам. И да наричаш повтаряч беден човек, който кара 6 годишна S класа, когато се фукаш с 20 годишен Сивик!!!? Тогава не знам ти какъв си? Клошар, преживяващ от просия и връщане на амбалаж може би? Дошо, крайно време е да се погледнеш отстрани и да видиш каква жалка карикатура си. Това Q7 като излезе на пазара, едната му джанта само ще струва повече от евтината съборетина която караш, която не си знае нито бройката на километрите, нито на собствениците, нито на катастрофите. Когато наричаш ***, коли които са на космическо растояние от това, което караш, ясно си личи, че си позеленял от завист и гроздето доста ти накиселява.
  • #9
    15 rate up comment 12 rate down comment
    Духайсупата ( преди 9 години )
    Направо чупи главите на жълтурите!
  • #8
    6 rate up comment 15 rate down comment
    нововнос ( преди 9 години )
    "Абе незнам дали е модерна тоалетно, но със сигурност е най-малкото 1000 пъти по-доро предложение от тоалетната, която караш ти."Може би е по-добро от C 32 AMG, най-малкото щото мойта е на 13 години. Като намериш такъв ваг-*** на 13 години на чудесното състояние на мойта тогава ще си отваряш устата. Разбра ли, повтаряч беден!?!
  • #7
    24 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    То хубаво излиза новото Q7, но сега собствениците на предното моделче трябва да мислят схеми да го купуват щото няма да са "актуални".
  • #6
    25 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Абе незнам дали е модерна тоалетно, но със сигурност е най-малкото 1000 пъти по-доро предложение от тоалетната, която караш ти.
  • #5
    15 rate up comment 20 rate down comment
    нововнос ( преди 9 години )
    Модерна тоалетна е, спор няма! Подвижна, с регулируема височина на седалката! И да не ти се ходи по нужда, като седнеш вътре и ще ти се приходи!