IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Audi Q7 се разсъблече за папараците

Моделът демонстрира по-остри форми, изпълнени в новия стил на марката

Новото Audi Q7 се разсъблече за папараците

Новото поколение на Audi Q7 бе заснето по време на тестове от фотографи на американското издание Automedia. Снимките са направени през нощта, но дават добра представа за дизайна на новия модел, който вече не носи толкова сериозен камуфлаж.
Новото Audi Q7 се разсъблече за папараците
Както личи от кадрите, второто поколение Q7 залага на по-отсечи форми, като дизайнът му е изпълнен в стила на най-новите модели на Audi. Благодарение на това всъдеходът вече не изглежда толкова обемист, а по-скоро динамичен и устремен.

Тестовият прототип е оборудван с новите матрични фарове на Audi, които вероятно ще се предлагат като опция за по-скъпите версии. Виждат се също така сравнително малки фарове против мъгла, шестоъгълна решетка на радиатора и задни LED светлини.

За интериора се твърди, че ще предлага нов волан с четири лъча, голям тъч дисплей и напълно дигитални уреди на таблото.

Новият модел ще демонстрира и по-ниска с около 360 кг. маса, тъй като е изграден на нова платформа, залагаща на множество компоненти от алуминий.
Новото Audi Q7 се разсъблече за папараците
Що се отнася до задвижването, то ще бъде поверено на оптимизирани версии на познатите 6- и 8-цилиндрови дизелови и бензинови двигатели. Ще има и напълно нов дизел-електрически хибрид с мощност 370 к.с., който съчетава 3.0 TDI Clean Diesel двигател, електромотор и литиево-йонни батерии.

При върховия модел SQ7 двигателят ще бъде също 3.0-литров TDI, но подпомаган от e-turbo технология. При този модел показателите ще бъдат 385 к.с. и 750 Нм.

Премиерата на второто поколение Audi Q7 е насрочена за автомобилното изложение в Детройт през януари.

Снимки: Automedia / Worldcarfans

Тагове: audi q7
0 от 500