IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Audi Q7 се разсъблече за папараците

Моделът демонстрира по-остри форми, изпълнени в новия стил на марката

Новото Audi Q7 се разсъблече за папараците

Новото поколение на Audi Q7 бе заснето по време на тестове от фотографи на американското издание Automedia. Снимките са направени през нощта, но дават добра представа за дизайна на новия модел, който вече не носи толкова сериозен камуфлаж.
Новото Audi Q7 се разсъблече за папараците
Както личи от кадрите, второто поколение Q7 залага на по-отсечи форми, като дизайнът му е изпълнен в стила на най-новите модели на Audi. Благодарение на това всъдеходът вече не изглежда толкова обемист, а по-скоро динамичен и устремен.

Тестовият прототип е оборудван с новите матрични фарове на Audi, които вероятно ще се предлагат като опция за по-скъпите версии. Виждат се също така сравнително малки фарове против мъгла, шестоъгълна решетка на радиатора и задни LED светлини.

За интериора се твърди, че ще предлага нов волан с четири лъча, голям тъч дисплей и напълно дигитални уреди на таблото.

Новият модел ще демонстрира и по-ниска с около 360 кг. маса, тъй като е изграден на нова платформа, залагаща на множество компоненти от алуминий.
Новото Audi Q7 се разсъблече за папараците
Що се отнася до задвижването, то ще бъде поверено на оптимизирани версии на познатите 6- и 8-цилиндрови дизелови и бензинови двигатели. Ще има и напълно нов дизел-електрически хибрид с мощност 370 к.с., който съчетава 3.0 TDI Clean Diesel двигател, електромотор и литиево-йонни батерии.

При върховия модел SQ7 двигателят ще бъде също 3.0-литров TDI, но подпомаган от e-turbo технология. При този модел показателите ще бъдат 385 к.с. и 750 Нм.

Премиерата на второто поколение Audi Q7 е насрочена за автомобилното изложение в Детройт през януари.

Снимки: Automedia / Worldcarfans

Тагове: audi q7
0 от 500
  • #24
    4 rate up comment 0 rate down comment
    ??? ( преди 9 години )
    Не знам защо винаги трябва да се плуе!!! ТОВА Е БГ МАНТАЛИТЕТ МИЛИ ЧИТАТЕЛИ! НАПРАВЕТЕ ВИЕ НЕЩО ПО -ХУБАВО!!!
  • #23
    6 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ужасен е!Като всеки Фолксваген, между другото.Чудя се на хората дето ги купуват... Как не ги е срам да се появяват в обществото с толкова грозни и безлични коли. Разбирам някой като каже - евтини са. Евтини, евтини... колко да са евтини.Има други коли на същите цени,които изглеждат в пъти по-добре...То... като се замисля...май всички други автомобили изглеждат по-добре от който и да е Фолксваген... Ама по-добре де... Мнозинството като кара грозилища,останалите по-ярко изпъкват...което е добре ;)
  • #22
    16 rate up comment 11 rate down comment
    Дошо ( преди 9 години )
    Че това ново алуди спира до нашия блок вече 2 години! И комшията всеки път като слезе тръшва вратата и псува нещо под мустак! ахахаха
  • #21
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Triforce аз пък не разбрах къде видя какви са промените? Като гледам камуфлажа си е доста тежък а нещата, които не са скрити, показват коренно различен дизайн. Вижда се съвсем различна предна броня, фарове и стопове, дори контурите на решетката е различна. Линиите на купето са скрити, а формата на купето си е на СУВ, ти каква си очаквал? Някаква нова форма ли? Като Седан? А това с интериора съвсем не го разбрах. Как така да не се пипа? Мерцедес направиха тази грешка в 90-те години не промениха интериора и БМВ ги отнесе, След това вече никога не повториха тази грешка и интериорите им след 2000г. са страхотни.
  • #20
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Triforce ( преди 9 години )
    Не искам да се габаркам като другите, ама...Ново Ауди? Къде го видяхте?Вярно, не е хубаво да променяш добър дизайн, но като е мислен, трябвало да заложат варианти за еволюция 20 години напред, а не да ми сменят само фарове и стопове.Не се пипа интериор! Вън можете да се прави всичко! (това го знам от дизайнер)Но вън... там трябва да се заложат така нещата, че да може да се пипа по малко. И като казвам малко, имам предвид по купето, не по светлините...
  • #19
    7 rate up comment 2 rate down comment
    нововнос ( преди 9 години )
    до trb ( преди 1 час ),Ква ми е ползата да се доказвам в някакъв анонимен форум пед още по-анонимни потребители? И кво трябва да доказвам изобщо? То ако е така колко му е да черпя комшията 1 ракия докато гледаме мача и да слезем до гаража при чисто новия му ML да ти направя няколко снимки. С квито сикаш надписи :) И кво - това според твоята логика ще докаже, че MLa е мой ли?!? Или пък да се снимам в ягуара F на началника ми може би?
  • #18
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Дошо е к*апут
  • #17
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Интересен кулаж, но е и рална фотография.
  • #16
    8 rate up comment 4 rate down comment
    До trb ( преди 9 години )
    Пич аз точно това направих, даже не снимки ами направо видеоклип му качих, и въпроса не е бил да се хваля или нещо. Просто Дошо лепи етикети на всички че били ВАГончовци, казах му че не карам Фолксваген а Мерцедес, оня пак не вярваше, аз по принцип не се нервя много на отявлени ***, ама тогава запалих, та отидох и направих клип на колата си и му го постнах тука, чак големия талон му снимах, след това, за да му доказвам, че е моя. Относно оня с ник нововнос, който се прави че не е Дошо си е всъщнос Дошо! Просто не е достатъчно умен, че да не вижда какво пише и как се издава сам. Как като не е Дошо знаеше какво карам? Няма да споменавам и другите му тикове в писането като ваг-кенев и бедняк Няма друг, който да си мисли, че всички тука са един човек, който бил бедняк и карал много стар Голф. Сори Дошо, но пак ще го кажа, не си мисли, че ти като си такъв и останалите са като тебе.
  • #15
    6 rate up comment 1 rate down comment
    100йо ( преди 9 години )
    съгласен, новвнос!