IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

0-300 км/час с най-бързото BMW M5

Option Auto изпита възможностите на юбилейното 30 Jahre M5

0-300 км/час с най-бързото BMW M5

Изданието Option Auto изпита възможностите на най-бързата заводска версия на BMW M5. Тестът на юбилейния модел, носещ името 30 Jahre M5, е заснет на видео и представя ускорението на колата от място до 300 км/час.



Показаният в Гудууд специален вариант на BMW M5 е създаден в чест на 30-годишнината на спортния седан. Лимитираната до 300 бройки серия носи името 30 Jahre M5 и предлага увеличена до 600 к.с. мощност. Въртящият момент също е увеличен - до 700 Нм, като ускорението от 0 до 100 км/час става за 3.9 секунди. Трансмисията е стандартната 7-степенна с два съединителя.

Всички представители на специалното BMW M5 са оборудвани със спортен пакет, който позволява постигането на максимална скорост от 305 км/час. Стандартният модел има електронен ограничител на 250 км/час.

Цената на всеки един от екземплярите стартира от 138 275 долара.

Тагове: bmw m5
0 от 500
  • #11
    1 rate up comment 0 rate down comment
    adinabas ( преди 9 години )
    Е,къв е спора ,съвсем нормално да вдигне 300 за 33 секунди,при 600 коня и едно магаре зад волана ,какъв е проблема ??
  • #10
    1 rate up comment 0 rate down comment
    бух ( преди 9 години )
    Какъв е спора бе ? Аз с моята умряла 3ка си правя 270 редовно ,та М5цата ли ше има проблем?
  • #9
    5 rate up comment 3 rate down comment
    nali ili??? ( преди 9 години )
    бмв това е колата ;)
  • #8
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    първо не коментирам достоверността на клипаи второ можеш ли да си купиш това бмв от магазина - можеш значи е заводско изпълнениеонези от unlim можеш ли по твоята логика тогава нисмо, и амг също не са заводски
  • #7
    5 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    VAGончик,прочете ли какво си написал или си, като чукчата, който е писател, а не читател. Първо казваш, че всички коли там били тунинговани, а после, че БМВ-то било стоково. Май не те слуша много главата. То това е видно щом не можеш да различиш кола, която се движи в действителност и кола, която е на ролки. Пусни си тубата и ще видиш много клипове, които са с подобна скорост НА ПЪТ и ги сравни тези клипове с този тук и може би ще разбереш, но не вярвам, защото си прекалено ограничен и глупав.
  • #6
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    ако имаш предвид UNLIM500 там колите са само тунинговани МНОГО при товамного лесно е да сравняваш сток БМВ 600 коня със машина 1500 коня от която е останала оригинална само емблемата
  • #5
    13 rate up comment 12 rate down comment
    до вагенското фенче ( преди 9 години )
    За нисан ГТ-Р недей приказва щото на последния драг рейс в Русия обра всички места от 1 до 10 и постави няколко световни рекорда! Само германо-китайските смешници си снимат километражите на ролки и плюят ос злоба по истинските спортни коли!
  • #4
    12 rate up comment 15 rate down comment
    до Хореишио ( преди 9 години )
    Манипулираните клипчета и "спортни" резултати са запазена марка на Nissan GT-R, "ЕЛЕ"Nismo!
  • #3
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Не съм фен на БМВ, но съгласете се, че няма никакъв проблем една кола с достатъчно голям мотор да постигне тая скорост, еле пък икона като М5. С думата "еле" поздравявам всички хейтъри и форумни ***. :)))
  • #2
    8 rate up comment 9 rate down comment
    Хореишио ( преди 9 години )
    На валяци може и 400 да вдигне.Колко му е.С тези нагласени клипчета,само някой,който няма представа от коли могат да излъжат.Отраженията и уж преминаващ покрай стълбове са доста елементарна заблуда.