IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Електрическият Golf сложи униформа

Полицейският Volkswagen e-Golf ще дебютира в Лайпциг

Електрическият Golf сложи униформа

Германският концерн Volkswagen показа полицейска версия на новия e-Golf, чийто дебют пред публика ще се състои по-късно този месец на специализирано изложение в Лайпциг.
Електрическият Golf сложи униформа
Полицейският Volkswagen e-Golf е обзаведен с пълно оборудване, включващо сигнални светлини и радиостанции, като е оцветен в традиционните за местната полиция цветове - сребристо и синьо.

Моделът, който е подходящ за патрулиране в центровете на големите европейски градове, се задвижва от стандартния агрегат на e-Golf. Той е електрически и генерира 115 к.с. и 270 Нм, като предлага ускорение от място до 100 км/час за 10.4 сек. Спринтът 0-60 км/час отнема 4.2 сек., а с едно зареждане моделът може да измине между 130 и 190 км.
Електрическият Golf сложи униформа
Полицейският Volkswagen e-Golf ще дебютира пред публика по време на специализирано изложение в Лайпциг, Германия, което отваря врати утре, 9 септември. Цените на гражданската версия на модела стартират от 34 900 евро.

Още по темата:
Полицията в Индонезия получи Aventador
ACS4 2.8i Coupe оглави Tune it! Safe!

Германската полиция получи шведски хибриди

0 от 500