IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Полицията в Индонезия получи Aventador

Органите на реда ще разчитат и на Lamborghini Gallardo

Полицията в Индонезия получи Aventador

Служителите на реда в Дубай няма да са единствените, които разполагат с Lamborghini Aventador. Суперспортният модел влезе в редиците и на полицията на Индонезия, съобщава Indonesian Exotic Cars Spotter.
Полицията в Индонезия получи Aventador
Италианският автомобил е изложен в търговски център в страната, като скоро ще се превърне в основно оръжие на магистралната полиция, сочи информацията. Полицейският Aventador не е единственото Lamborghini на местната полиция. Тя разчита и на Gallardo, което е боядисано в черен матов цвят.

По-мощният и по-скъп Aventador разполага със специално полицейско оборудване, което включва сигнални сирени, камера, радар и радиостанция. Не се уточнява дали колата е подлагана на тунинг, но дори серийната й версия демонстрира отлична динамика.
Полицията в Индонезия получи Aventador
Lamborghini Aventadorсе задвижва от V12 двигател с обем 6.5 литра, който генерира мощност от 700 к.с. при 8,250 об/мин и максимален въртящ момент от 690 Нм при 5,500 об/мин. Ускорението от място до 100 км/час отнема 2.9 секунди, а максималната скорост на движение достига 350 км/ч. Цените в Европа започват от 255 000 евро.

По-малкият представител на Lamborghini вече не се произвежда, но също може да се похвали със завидни показатели.
Полицията в Индонезия получи Aventador
Снимки: Indonesian Exotic Cars Spotter

0 от 500
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Предполагам, че вие двамата сте изключително успешни хора (не възпитани, защото очевидно не сте), за да си позволите да говорите по този начин за народност, в чиито земи най-вероятно не сте стъпвали. Сигурно някакви титанични постижения стоят зад гърба ви.
  • #1
    4 rate up comment 5 rate down comment
    VAYK ( преди 9 години )
    Гледай *** за какво хвърлят парите на *** /техните граждани/ :)