IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Електрическият Golf сложи униформа

Полицейският Volkswagen e-Golf ще дебютира в Лайпциг

Електрическият Golf сложи униформа

Германският концерн Volkswagen показа полицейска версия на новия e-Golf, чийто дебют пред публика ще се състои по-късно този месец на специализирано изложение в Лайпциг.
Електрическият Golf сложи униформа
Полицейският Volkswagen e-Golf е обзаведен с пълно оборудване, включващо сигнални светлини и радиостанции, като е оцветен в традиционните за местната полиция цветове - сребристо и синьо.

Моделът, който е подходящ за патрулиране в центровете на големите европейски градове, се задвижва от стандартния агрегат на e-Golf. Той е електрически и генерира 115 к.с. и 270 Нм, като предлага ускорение от място до 100 км/час за 10.4 сек. Спринтът 0-60 км/час отнема 4.2 сек., а с едно зареждане моделът може да измине между 130 и 190 км.
Електрическият Golf сложи униформа
Полицейският Volkswagen e-Golf ще дебютира пред публика по време на специализирано изложение в Лайпциг, Германия, което отваря врати утре, 9 септември. Цените на гражданската версия на модела стартират от 34 900 евро.

Още по темата:
Полицията в Индонезия получи Aventador
ACS4 2.8i Coupe оглави Tune it! Safe!

Германската полиция получи шведски хибриди

0 от 500
  • #22
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Този Гоуф служи за превенция. Където да се появи, всички изчезват от ужас и така престъпленията намаляват. Дори в Германия плашат малките деца с Гоуф. Казват им, че ако не слушат ще им купят Гоуф...Нас на времето ни плашеха с Баба Яга, но сегашното е много по-страшно. За това децата са толкова нервни, а тези, които пораснат и въпреки всичко си вземат тази немска тояга не са издържали на заплахите и са превъртели. Ако не ми вярвате, четете коментарите на ВАГончетата и ще разберете,че не са в ред
  • #21
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Ха-ха ( преди 9 години )
    На тая електричка ако и палнат всички лапмички, сиренки, бурканчета и радиостанции и след пет минути ще скапе батериите. Да и сложат поне едни"тиранти" да се включва към мрежата на тролеите :-)
  • #20
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Nev ( преди 9 години )
    Най-накрая и Ваген да си отворят очите и да видят на къде духа вятъра, браво! Само да не се окаже, че е някакво бутиково изпълнение само...
  • #19
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Alfist ( преди 9 години )
    Кола без ауспух е като жена без ... Айде няма нужда.
  • #18
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Щом е гоуф няма начин да не е новина това.Раздухва се навсякъде и по всички медии,за да си помислят хората,че те са по-по-най,а всъщност са пак доста изостанали.От години не само в Германия,но и в много други държави има електрически полицейски автомобили и то предимно Nissan Leaf, както и Мицубиши i-MiEV.За тези неща трудно ще чуете,но щом е Гоуф,мълвата трябва веднага да се раздуе.Жалка фирма с жалки методи за манупулация са ВАГ.
  • #17
    11 rate up comment 9 rate down comment
    Дошо ( преди 9 години )
    Отивам да ставам престъпник при вурстовете! Ще ми хванат шушоните с тоя гоуф на 2 батерии по 1.5V! ахахаха
  • #16
    3 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Не е ли дизел не ми го хвали
  • #15
    15 rate up comment 6 rate down comment
    до: VAGонетката ( преди 9 години )
    Нюйоркската полиция са от 2007 г. с Приуси. И не само там. Питай гугала в колко големи градове са с Приус. Гледай и внимавай да не получиш удар, че и германците разбраха още преди години къде е истината (малко бавно загряват, но по-добре късно, отколкото никога):
  • #14
    14 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Браво, това е единствената немска не-канцерогенна технология!! Е, че батериите са корейски, няма да споменаваме да не развалим кефа на ВАГончетата.
  • #13
    15 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    VAGонетката пак показа колко му е акъла или по-точно колко му липсва. Говори за Приус, а изобщо си няма понятие що за кола е това и къде се ползва и как и т.н. В Германия и навсякъде по света е ползват като такси, полицейска кола и не случайно. Това е автомобил с изключителна надеждност, безпроблемен, здрав, надежден, икономичен, безшумен и удобен. Просто невероятен автомобил във всяко отношение доказал се нееднократно. За 200 000км 2 изгорели лампи, а на тези км.други сменят двигател,турбо и СК