IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Infiniti Q70 пристига в Париж с двигател Mercedes

Дизеловият агрегат генерира 170 к.с. и 400 Нм

Infiniti Q70 пристига в Париж с двигател Mercedes

Европейската версия на Infiniti Q70 ще направи своя дебют по време на изложението в Париж, съобщават от японската компания. Моделът ще предлага нов дизелов двигател, произведен от Mercedes-Benz.
Infiniti Q70 пристига в Париж с двигател Mercedes
Европейската версия на Q70. Снимка: Infiniti

Новият Infiniti Q70, който по-рано се продаваше под името Infiniti М, бе представен през април на изложението в Ню Йорк. Моделът за Европа, който ще видим в Париж, има различни брони, LED светлини и леко променена решетка на радиатора.

Промени спрямо американската версия са направени и по окачването, което е съобразено с пътищата и маниера на шофиране в Европа. Променен е и интериорът, който демонстрира различни материали и допълнителни ниши за съхранение на дребни предмети.

Най-голямата новост при модела е новият 2.2-литров турбо-дизел с четири цилиндъра. Агрегатът е разработен от Mercedes-Benz и предлага мощност от 170 к.с. и 400 Нм. максимален въртящ момент, който е наличен в диапазона между 1600 и 2800 об/мин.

Новият Infiniti Q70 ще предлага също така избор от бензинов и хибриден агрегат, но подробностите за тях ще станат ясни в началото на октомври в Париж.

 

Тагове: infiniti q70
0 от 500
  • #4
    14 rate up comment 5 rate down comment
    до Дошо ( преди 9 години )
    И какво точно искаше да кажеш? Или да питаш?Двигателят е на Мерцедес и е най-масово монтираният двигател в почти всички класове на МБ. Доколкото Инфинити има амбицията да се наложи като премиум бранд,определено се нуждаеше от беспорно признат двигател. Дори и с добри технически характеристики, дизелите на Рено/Нисан няма как да убедят клиента,че притежават "премиум автомобил"И за разлика от теб, японците много добре разбират това!!!
  • #3
    2 rate up comment 4 rate down comment
    VAYK ( преди 9 години )
    Къде ще се произвеждат никой не може да знае! Досега единствената фирма която си прави двигателите и ги тества на едно място /от Ауди, МБ и БМВ/ е БМВ, в Мюнхен извършват тази дейност! След като всичко е наред ги подготвят и изпращат към всеки техен завод по света
  • #2
    9 rate up comment 3 rate down comment
    VAYK ( преди 9 години )
    За големите двигатели ще се грижи Мерцедес /без този на ГТР/, за по малките, разработките ще ги правят Ренде -Нисан !
  • #1
    3 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Излагат се с този двигател на МБ. Това е най-слабият им дизел. Ако беше 6-так съм съгласен, но пък те си имат доста добри 6-таци.