IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на обновения Touareg

Моделът ще има премиера в Пекин

Първи снимки на обновения Touareg

Първи снимки на обновения Touareg
Снимка: Volkswagen

Вместо на изложението в Ню Йорк, където ще се състои премиерата на новата Jetta, германската компания Volkswagen ще представи обновения Touareg в Пекин. Салонът в китайската столица отваря врати в неделя, но още днес може да видим обновения модел, благодарение на изтеклите в интернет официални снимки.

Модернизираният Volkswagen Touareg, както лични от снимките, е преминал през умерен редизайн, който обхваща формите на предната и задната части. Различни са решетка на радиатора, броните и челните светлини. Отзад разликите са почти недоловими, докато в салона е заложено на нови материали и нова подсветка на уредите, която е в бял цвят.

Промени има и в оборудването, което вече ще предлага повече онлайн услуги, сред които Google Earth, Street View и онлайн информация за трафика.

Информация за гамата от двигатели още не е разпространена, но все пак става ясно, че моторът V6 TDI е оборудван с нов каталитичен конвертор и вече отговаря на стандарта Евро6.

Всички подробности за обновения Volkswagen Touareg очаквайте следващата седмица. Продажбите на модела стартират през лятото.

 

Тагове: volkswagen touareg
0 от 500
  • #25
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Иво ( преди 10 години )
    нямам нищо против VW, просто ако цените им бяха нормални щяха да са им оправдани пластмасите и скучноватия дизайн, но като се сетя за джетата от предишната статия, която не прилича на нищо, няма кой знае какво и струва 50к, ми той рапида който е на същата база е по добре от нея, нали уж VW трябва да е народна (достъпна) марка
  • #24
    1 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Na koito ne mu haresva da si vzeme orizarka,ha-ha-ha
  • #23
    6 rate up comment 8 rate down comment
    razgradski pop ( преди 10 години )
    като чета коментарите оставам с впечатлението че единствената кола която се харесва в България е Москвич..
  • #22
    15 rate up comment 5 rate down comment
    Нено ( преди 10 години )
    Първи снимки на обновения Touareg, ами това е стария Тигуан, Боже, Боже колко скръб има в дизайна на Vw, такъв какъвто е дизайна на 2-та такъв е на 3,4,5,6.7, а Аутобилд ме довършиха с мнението си - за някой дизайна на Голф е скучен, но те са ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ, БЕЗ КОМЕНТАР.
  • #21
    16 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Най-после вдигнаха дисплея по-високо и разположиха духалките отстрани. По-задръстена фирма едва ли има. Май и Форд.
  • #20
    20 rate up comment 7 rate down comment
    Нев ( преди 10 години )
    Много е забавно, че 3.0 V6 TDI в тюрега е с по висока мощност и въртящ момент от на жалките мизерни и недодялани трошльотки V8 TDIЛютфи, а какво ще кажеш, че японците вадят същите коне от 2.0 литра бензинови двигатели, на които Германците им трябват поне 4-5 литра?
  • #19
    14 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    ПОРЕДНО ГОРЯЩО 911 GT3. PORSCHE СПИРА ДОСТАВКИТЕПущаш го в гугъла и четеш на воля и гледаш клипове и безброй снимки. Така, че на който иска да гори да си взема такъв ***.Чух, че вече Трошетата ще могат да се карат само,ако има пожарникар до теб.
  • #18
    16 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Абе на тези Трошета не им ли падаха фаровете по време на движение?С какво ги лепят сега.Да не са сменили лепилото?Каноколита е добре ми се струва или ползват някое по-евтино китайско.Те фаровете в Китай ги правят и ги пращат с тубичка лепило вече в Германия да ги сглобяват.Абе направо,като онези макети,които се сглобяваха и лепяха.Едно време Порше беше велика марка,но откакто се събра с ФВ пропадна и стана китайско менте за хора с малки п*шки и още по-малко акъл.
  • #17
    21 rate up comment 2 rate down comment
    до: RRE ( преди 10 години )
    Понеже много ги разбираш нещата пусни в търсачката:Porsche in flames и ще видиш безброй картинки на самозапалили се Трошета. Колко хора са изгорели в буквалният смисъл с тази марка, никой не знае. Най-известният е Пол Уокър.
  • #16
    3 rate up comment 20 rate down comment
    RRE ( преди 10 години )
    Eto ne 6to za du6ata.