IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на обновения Touareg

Моделът ще има премиера в Пекин

Първи снимки на обновения Touareg

Първи снимки на обновения Touareg
Снимка: Volkswagen

Вместо на изложението в Ню Йорк, където ще се състои премиерата на новата Jetta, германската компания Volkswagen ще представи обновения Touareg в Пекин. Салонът в китайската столица отваря врати в неделя, но още днес може да видим обновения модел, благодарение на изтеклите в интернет официални снимки.

Модернизираният Volkswagen Touareg, както лични от снимките, е преминал през умерен редизайн, който обхваща формите на предната и задната части. Различни са решетка на радиатора, броните и челните светлини. Отзад разликите са почти недоловими, докато в салона е заложено на нови материали и нова подсветка на уредите, която е в бял цвят.

Промени има и в оборудването, което вече ще предлага повече онлайн услуги, сред които Google Earth, Street View и онлайн информация за трафика.

Информация за гамата от двигатели още не е разпространена, но все пак става ясно, че моторът V6 TDI е оборудван с нов каталитичен конвертор и вече отговаря на стандарта Евро6.

Всички подробности за обновения Volkswagen Touareg очаквайте следващата седмица. Продажбите на модела стартират през лятото.

 

Тагове: volkswagen touareg
0 от 500