IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

На първа среща се ходи с премиум автомобил

Изследване сочи, че престижната марка и усмивката вдигат шансовете за следваща среща

На първа среща се ходи с премиум автомобил

Една трета от автомобилистите са категорични, че за да направят добро впечатление на първа среща с човек от другия пол, трябва да се появят с автомобил от премиум клас. Това се казва в изследване на компанията Europcar, занимаваща се с отдаване на коли под наем.
На първа среща се ходи с премиум автомобил
Снимка: Автосалон Женева 2014.

Всеки пети от анкетираните е на мнение, че най-впечатляващо би изглеждал със спортен автомобил или купе. Само 1 % от участвалите в допитването биха отишли на първа среща с комби. Повечето от дамите са на мнение, че подобен автомобил направо плаши.

Жените също така смятат, че за да остави добро впечатление, на първата среща мъжът трябва да пристигне с лимузина. Така е отговорила всяка четвърта представителка на нежния пол. От своя страна 1/4 от мъжете смятат, че за да постигнат същия ефект, дамите трябва да пристигнат със спортна кола.

Отбелязва се също така, че 1/4 от хората на възраст между 25 и 34 години са на мнение, че моделът на автомобила е от огромно значение за първата им оценка за човека, с когото се срещат. Въпреки това 49 % от всички анкетирани признават, че усмивката е първото нещо, което им прави впечатление при среща с непознат.

"Всеки ден оценяваме хората, но при първата среща това се прави най-щателно. Нашето изследване показва, че усмивката и престижният автомобил увеличават шансовете за втора среща", категоричен и директорът на Europcar Кен Макол.

През миналата година американският портал CarInsurance.com направи класация за най-неподходящия автомобил за първа среща. Лидер в нея е Smart Fortwo, следван от Nissan Cube и Hummer H2.

Тагове: europcar
0 от 500
  • #7
    17 rate up comment 1 rate down comment
    нововнос ( преди 10 години )
    "А ти зашо ме излъгА, че Кайена е твой?!?!"- Звездата, Ъпсурт. И на 2рата среща вече с фолксфагена или опела на татко :)
  • #6
    5 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Pak se potvarjdava teoremata:Toyotodjiite sa devstveni
  • #5
    33 rate up comment 2 rate down comment
    Селска Кифла ( преди 10 години )
    Когато човек е добър по душа няма значение какъв цвят е ферарито му хихих
  • #4
    44 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Пълни глупости.......тия кифли дето се впечатляват само от пари и коли просто не си заслужава да им обръща внимание! А ако цялата работа просто е за едното ***..,ами много по лесно и изгодно е да си наемете някоя класна ***. Луксозен или спортен автомобил под наем струва над 100 лева за един ден.Една класна *** е долу горе същата цена но поне си сигурен че 100% ще ***.....без кифленски номера!
  • #3
    25 rate up comment 9 rate down comment
    мун_чо ( преди 10 години )
    Чудят се как да ни пробутат лъскавите им и за съжаление напълно ненужни "премиум" таратайки ...
  • #2
    27 rate up comment 33 rate down comment
    speedart ( преди 10 години )
    Просто хората харесват хубавите неща , както и хубави и усмихнати хора...премиум класът е символ на успех и добър вкус...едно BMW създава настроение , една Тойда например те депресира и ти се иска да хвърлиш бомба в мола....
  • #1
    52 rate up comment 0 rate down comment
    Венци с 10 лева ( преди 10 години )
    Аз пък отидох с рейса...Втора среща нямаше...Ако бях взел Кадет-а комби на бащата, нямаше да е така!