IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

На първа среща се ходи с премиум автомобил

Изследване сочи, че престижната марка и усмивката вдигат шансовете за следваща среща

На първа среща се ходи с премиум автомобил

Една трета от автомобилистите са категорични, че за да направят добро впечатление на първа среща с човек от другия пол, трябва да се появят с автомобил от премиум клас. Това се казва в изследване на компанията Europcar, занимаваща се с отдаване на коли под наем.
На първа среща се ходи с премиум автомобил
Снимка: Автосалон Женева 2014.

Всеки пети от анкетираните е на мнение, че най-впечатляващо би изглеждал със спортен автомобил или купе. Само 1 % от участвалите в допитването биха отишли на първа среща с комби. Повечето от дамите са на мнение, че подобен автомобил направо плаши.

Жените също така смятат, че за да остави добро впечатление, на първата среща мъжът трябва да пристигне с лимузина. Така е отговорила всяка четвърта представителка на нежния пол. От своя страна 1/4 от мъжете смятат, че за да постигнат същия ефект, дамите трябва да пристигнат със спортна кола.

Отбелязва се също така, че 1/4 от хората на възраст между 25 и 34 години са на мнение, че моделът на автомобила е от огромно значение за първата им оценка за човека, с когото се срещат. Въпреки това 49 % от всички анкетирани признават, че усмивката е първото нещо, което им прави впечатление при среща с непознат.

"Всеки ден оценяваме хората, но при първата среща това се прави най-щателно. Нашето изследване показва, че усмивката и престижният автомобил увеличават шансовете за втора среща", категоричен и директорът на Europcar Кен Макол.

През миналата година американският портал CarInsurance.com направи класация за най-неподходящия автомобил за първа среща. Лидер в нея е Smart Fortwo, следван от Nissan Cube и Hummer H2.

Тагове: europcar
0 от 500
  • #27
    10 rate up comment 6 rate down comment
    Slav78 ( преди 10 години )
    Друго си е да вземеш гаджето с S-класа, каза сина ми. А аз взех майка му с Форд транзит. Това имах преди 15 години, но сега нямам нищо против да карам премиум.
  • #26
    3 rate up comment 9 rate down comment
    Кибик ( преди 10 години )
    По някаква причина винаги пускат на "тек" среща (първа, трета, пета...) Който е съгласен да цъка (+), който не е ()
  • #25
    23 rate up comment 4 rate down comment
    фолк с ваген ( преди 10 години )
    без х*й е*ането не става - ако ще и с летяща чиния да си! ако ти трябва кола за да на е*еш жена значи си смешен гей. Ако лющиш здраво, п*чките сами ти се молят да ги треснеш - даже и приятелки ти водят. Колата си я ползвам за мене - *** си ги качвам само на дедовия!
  • #24
    16 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    на първа сраща не знам с кво се ходи ,но на втора се ходи с х*й
  • #23
    7 rate up comment 10 rate down comment
    Кибик ( преди 10 години )
    Жените с големи гърди определено харесват БМВ. Това също важи и за тези със средни и малки гърди.
  • #22
    3 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Като не знаеш нищо за човека си правиш изводите от колата ли?-еми да преди да познаваш някои си правиш изводите по това което виждаш освен ако не си пророк моисеи.като тебе.пък после вече ще си съставиш окончателно мнение.но с едно на ум.напримерно-да добър човек също и не безпаричен но с тоиота.демек практична стипца.ще ме пита за всеки чифт обувки що са ми-нали имам.и едва ли ще е романтик.щото икономии и романтика...та така.
  • #21
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    хаха предавките по рано...
  • #20
    2 rate up comment 9 rate down comment
    speedart ( преди 10 години )
    Вече е втория анонимен
  • #19
    5 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    и е грозно да сте използвачи като искате нещо хубаво -даите нещо хубаво.тя може да е хубава но с подходяща рокля обувки о прическа е по-добре.нали.е що трябва да се вре в тоиотоподобно дори вие да сте супер.от уважение към нея и за неино удоволствие-купете си един мерцедес.усмивката и ще ви каже дали не съм прав.секса е лесен.въпроса е да запази не само незабравим но и красив спомен.а красота в авенсис и краипътен мотел...са еднакво жалки като тоя дето ги предлага.
  • #18
    5 rate up comment 10 rate down comment
    speedart ( преди 10 години )
    Последния анонимен е голям практик , сигурно е че на първата среща ще убие от скука момичето докато и обяснява как сменя по-рано предавките на тойтата за икономичност...