IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

На първа среща се ходи с премиум автомобил

Изследване сочи, че престижната марка и усмивката вдигат шансовете за следваща среща

На първа среща се ходи с премиум автомобил

Една трета от автомобилистите са категорични, че за да направят добро впечатление на първа среща с човек от другия пол, трябва да се появят с автомобил от премиум клас. Това се казва в изследване на компанията Europcar, занимаваща се с отдаване на коли под наем.
На първа среща се ходи с премиум автомобил
Снимка: Автосалон Женева 2014.

Всеки пети от анкетираните е на мнение, че най-впечатляващо би изглеждал със спортен автомобил или купе. Само 1 % от участвалите в допитването биха отишли на първа среща с комби. Повечето от дамите са на мнение, че подобен автомобил направо плаши.

Жените също така смятат, че за да остави добро впечатление, на първата среща мъжът трябва да пристигне с лимузина. Така е отговорила всяка четвърта представителка на нежния пол. От своя страна 1/4 от мъжете смятат, че за да постигнат същия ефект, дамите трябва да пристигнат със спортна кола.

Отбелязва се също така, че 1/4 от хората на възраст между 25 и 34 години са на мнение, че моделът на автомобила е от огромно значение за първата им оценка за човека, с когото се срещат. Въпреки това 49 % от всички анкетирани признават, че усмивката е първото нещо, което им прави впечатление при среща с непознат.

"Всеки ден оценяваме хората, но при първата среща това се прави най-щателно. Нашето изследване показва, че усмивката и престижният автомобил увеличават шансовете за втора среща", категоричен и директорът на Europcar Кен Макол.

През миналата година американският портал CarInsurance.com направи класация за най-неподходящия автомобил за първа среща. Лидер в нея е Smart Fortwo, следван от Nissan Cube и Hummer H2.

Тагове: europcar
0 от 500
  • #17
    13 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Като не знаеш нищо за човека си правиш изводите от колата ли? Баси, колко ограничени парчета пишат тук..Значи вземаш луксозна кола под наем и сваляш наред и мадамите ти вързват. И колко време минава, за да разберат лъжата? А като е разберат? Но какво ли го бърка фена на немското...
  • #16
    10 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    и въобще сте странни хора.вие искате хубава жена-защото подсъзнателно знаете че ще износи здраво дете.тя иска сигурен мъж-такъв които да се грижи и защитава семеиството.е ,явно по добре да е с скъпо бмв или ауди отколкото с практична тоиота.явно е че бмв-то е символ на обществен статус а не японския бюджетен автомобил.вместо да късате тоя и оня и да е...те между гаражите изкараите пари и спокоина идете с луксозния мерцедес в луксозен ресторант ,клуб,и после някое луксозно място с ЧЕТРИ стени .
  • #15
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    леле леле.хората ви го казали в прав текст вие пак си знаете своито.ми като не знаеш нищо за човека поне да не е дрипльо дето виси на всички с просрочени задължения.пък за нея ясно,цял живот ще бачка да го храни и сипва бензин в дръгливата тоиота.и ще се срамува и от него и от тоиотата.другия пък с галанта късал бмв-та. и понеже това го прави тостестерона в него явно и мадамата дето това ще и направи впечатление ще да е с мустаци поради същия хормон.а бмв-то си блести сред хубавите места.
  • #14
    17 rate up comment 5 rate down comment
    девствен ( преди 10 години )
    Наистина няма девствен ВАГенист!!!На всички са им го сложил отзад, още щом са си купили недоразумението от ВАГ. Така, че е самата истина - НЯМА ДЕВСТВЕН ВАГенист!!!
  • #13
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Казанова ( преди 10 години )
    Така е отговорила всяка четвърта представителка на нежния пол. От своя страна 1/4 от мъжете смятат, че за да постигнат същия ефект, дамите трябва да пристигнат със спортна кола. -----------------------всяка четвърта и 1/4 не е ли едно и също според АМ?Май пак сте ползвали Гугъл преводача.Колкото до поредната безсмислена статия бих казал, че щом сте поканили дама, която се впечатлява само от колата, по-добре далеч от нея! Виждам по-долу лица, които освен с кола с друго не могат да блеснат
  • #12
    35 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Аз отидох на първата среща с Москвич 408 с четири фара. Бутането да запали ни сплоти и вече съм щастливо женен 25 години.
  • #11
    5 rate up comment 11 rate down comment
    speedart ( преди 10 години )
    А пък оризарите ни дълъг хобот ни BMW...ха ха ха
  • #10
    26 rate up comment 5 rate down comment
    Стефан ( преди 10 години )
    Ходи си слона из саваната и внезапно пада в една дупка. Била дота дълбока, та не могъл да излезе. Викал за помощ, дошъл заека, видял го, взел БМВ-то, хвърлил му едно въже, вързал го за колата и го извадил.На другия ден заека паднал в дупката. Викал за помощ, чул го слона, навел се, подал си хобота вдупката и заека се изкатерил по негоИзвод: ако имаш дълъг хобот не ти трябва БМВ
  • #9
    10 rate up comment 6 rate down comment
    6a13tt ( преди 10 години )
    speedfart знаеш ли каква несваляема усмивка имам като някой *** с бмв го нахраня с VR-ката :)
  • #8
    13 rate up comment 8 rate down comment
    до speedдърт ( преди 10 години )
    Нека да е някоя спортна Тойота или Лексус, направо ще ми се вдигне настроението като издухам някаолко БМВ-та.