IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

На първа среща се ходи с премиум автомобил

Изследване сочи, че престижната марка и усмивката вдигат шансовете за следваща среща

На първа среща се ходи с премиум автомобил

Една трета от автомобилистите са категорични, че за да направят добро впечатление на първа среща с човек от другия пол, трябва да се появят с автомобил от премиум клас. Това се казва в изследване на компанията Europcar, занимаваща се с отдаване на коли под наем.
На първа среща се ходи с премиум автомобил
Снимка: Автосалон Женева 2014.

Всеки пети от анкетираните е на мнение, че най-впечатляващо би изглеждал със спортен автомобил или купе. Само 1 % от участвалите в допитването биха отишли на първа среща с комби. Повечето от дамите са на мнение, че подобен автомобил направо плаши.

Жените също така смятат, че за да остави добро впечатление, на първата среща мъжът трябва да пристигне с лимузина. Така е отговорила всяка четвърта представителка на нежния пол. От своя страна 1/4 от мъжете смятат, че за да постигнат същия ефект, дамите трябва да пристигнат със спортна кола.

Отбелязва се също така, че 1/4 от хората на възраст между 25 и 34 години са на мнение, че моделът на автомобила е от огромно значение за първата им оценка за човека, с когото се срещат. Въпреки това 49 % от всички анкетирани признават, че усмивката е първото нещо, което им прави впечатление при среща с непознат.

"Всеки ден оценяваме хората, но при първата среща това се прави най-щателно. Нашето изследване показва, че усмивката и престижният автомобил увеличават шансовете за втора среща", категоричен и директорът на Europcar Кен Макол.

През миналата година американският портал CarInsurance.com направи класация за най-неподходящия автомобил за първа среща. Лидер в нея е Smart Fortwo, следван от Nissan Cube и Hummer H2.

Тагове: europcar
0 от 500
  • #37
    1 rate up comment 0 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 10 години )
    4estito! toku 6to legitimiraha zlatotyrsa4kite!imal sum nezabravimi prikliu4eniq i bez kola, i v edna razdrunkana fiesta, i v purvoto mi vw polo(s bude6tata mi jena)...kolata e za da vur6i rabota, 6tot pred TIRa vsi4ki sme ravni!!!
  • #36
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Вземи да я питаш тази твоя колежка дали би се стреснала от Ферари комби? ;)
  • #35
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Triforce ( преди 10 години )
    b.b., аз питах колежката и каза, че и тя би се стреснала от комби за 1-ва среща. Явно е нещо психологическо, не е само до марката. Може би си мислят, че си женен, де да знам.На първа среща отиваш с усмивка и настроение! Другото не е от особено значение, защото живота си знае работата и ако си сериозен човек и се сблъскаш с кифла, нещата няма да се получат! Аз имам имунитет към *** - не ме харесват нещо. Дали щото ми свиди да ги черпя, дали щото съм по-умен от тях, не знам!
  • #34
    5 rate up comment 0 rate down comment
    b.b. ( преди 10 години )
    "Само 1 % от участвалите в допитването биха отишли на първа среща с комби. Повечето от дамите са на мнение, че подобен автомобил направо плаши."Абе ти *** с едно комби FF, пък да видим дали ще е плашещо! ;)
  • #33
    3 rate up comment 0 rate down comment
    RRE ( преди 10 години )
    Pak se potvarjdava teoremata:Golfadjiite sa devstveni
  • #32
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Aз отидох с трамвая и изобщо не ме върна. Всеки иска да е нещо повече, но е тъпо да се изхвърляш и да се правиш на нещо което не си. Такава която очаква на първа среща да си с премиум после смятай как ще продължи - сигурно с почивка на Карибите, подаръчета някое камъче за 10К и т.н. Няма лошо - тия които имат възможности да ги прибират тия моми, аз определено нито мога да им смогна на кифленския стандарт нито дори да можех щях да го правя. Прав е оня с парите за *** - ще излезе по евтино
  • #31
    4 rate up comment 0 rate down comment
    CutmasterCFS ( преди 10 години )
    тая статия не важи за БГ., Един приятел тия дни вози една мома (известна соофийска хубавица)от София до Варна и като я питах с каква кола се движихте?Отговора беше някаква черна!!! Колата е бмв 740д от 2012г. и най голямия майтеп е че момата също кара БМВ !!! А жената като я возя ми реве че и ставало лошо щот кожения салон и миришел на кожа :) и си иска Опела :) същото и със служебните коли...
  • #30
    1 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Ето Дощо защо е перманентно тук!
  • #29
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Терминал ( преди 10 години )
    Особено, ако срещата е с българската кифла-мъжеморка!
  • #28
    19 rate up comment 4 rate down comment
    Стефан ( преди 10 години )
    Ако с колата ще сваляш жената децата ще си ги правиш с пръсти