IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda с 14 премиери в Женева

Чехите са подготвили "много изненади"

Skoda с 14 премиери в Женева

Skoda с 14 премиери в Женева
Octavia Scout. Снимка: Skoda

Един от най-препълнените с нови модели щандове в Женева ще има чешката марка Skoda. Цели 14 премиери ще бъдат осъществени на швейцарското изложение на автомобили, съобщават от компанията.

Към момента от Skoda не разкриват нито един от въпросните нови модели. Прессъобщението обаче е придружено от скица на концепцията за купе с 5 врати VisionC, което вероятно обяснява една от премиерите. Друг автомобил, който е почти сигурно, че ще се появи в Женева, е новата версия на Octavia - Scout.

Спекулациите сочат, че е възможно да бъдат представени също така концепцията VisionD и новото поколение Fabia, също като концепт.

Що се отнася до останалите премиери, от Skoda казват единствено, че можем да очакваме "много изненади".

0 от 500
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Дошо, ти имаш ли някаква представа хонда джаз колко е шумна вътре със 100 км/ч? И освен това повечето японски коли возят стегнато и дръсат, иначе са мн качествени. Всяка марка има минуси и плюсове!
  • #5
    3 rate up comment 2 rate down comment
    началника ( преди 10 години )
    Дошее, пръскаш ли се от яд на хубавите немски коли... вече даже средната класа заряза тойота, в момента в пълна паника предлагат почти цялото допълнително оборудване безпари само и само да си продадът останалите бройки. Просто никой не иска тойота, всички искат немско. Цените са високи, каквито са й изискванията. Интересно ако тойота беше тоолкова хубава кола дали щяха така ударно да свалят цените както последните 6 месеца, аз такива промоции като техните не съм виждал никъде последните 20години
  • #4
    14 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Какъв фолцвагин за по неплатежоспособни хора, вие гледали ли сте конфигуратора на сайта им? Чист обир си е, една фабиа лесно минава 30 хиляди като и сложиш някоя др екстра! За тва грозното нещо толкова пари!
  • #3
    7 rate up comment 3 rate down comment
    мун_чо ( преди 10 години )
    Новата Фабия, Октавия купе с 5 врати и Рапид купе :)
  • #2
    15 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Нови светлини, малко пипната решетка, някоя друга екстричка допълнително, нов дизайн на летите джанти и ето ви нов модел. Да не говорим, че такава скука и еднообразие струи от моделите на Фолксваген-груп, че просто няма на къде. Поне надеждни да бяха, а те не са.
  • #1
    19 rate up comment 3 rate down comment
    Оги ( преди 10 години )
    Каквото им се каже от Германия, това правят! Каква Шкода, какви 5 лева?! Това си е евтин Volkswagen, семпъл , за по-неплатежоспособните хора! Това е истината, колкото и да не им се вярва на Шкода феновете!