IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bugatti има проблем с продажбите

Автомобили на стойност 62.5 млн. евро все още не могат да намерят своите собственици

Bugatti има проблем с продажбите

Производителят на хиперавтомобили Bugatti изпитва сериозни затруднения с реализацията на последните екземпляри от модела Veyron, пише Bloomberg. Става дума за 40 автомобила, имащи обща стойност 62.5 млн. евро.
Bugatti има проблем с продажбите
Veyron Grand Sport. Снимка: Bugatti

Моделът Veyron, единственият представител в гамата на Bugatti, се появи на пазара през 2005 година. Версията купе, която компанията произведе в серия от 300 екземпляра, бе изчерпана още преди няколко години. По-новата модификация - рудстърът Grand Sport, обаче застоява при дилърите на марката. От този модел са произведени 150 бройки, 40 от които все още не са реализирани на пазара.

За да събуди интереса към своя Veyron Grand Sport компанията стартира програмата Dynamic Drive Experience. Става въпрос за тест драйв на модела, който се организира всяка седмица. Пробното шофиране протича както по обществени пътища, така и на специални трасета, най-вече самолетни писти. Програмата се предлага ежеседмично на поне 20 специално подбрани потенциални купувача.

В Bugatti са оптимисти, като прогнозират, че ще реализират останалите бройки за по-малко от 12 месеца. Общата стойност на наличните автомобили е 62.5 млн. евро.

Още по темата:
Останаха само 50 Veyron-а
Продадоха и последното купе Veyron

 

0 от 500
  • #15
    15 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Ferrari е класа.......Тези от VW, нищо ли ненаучиха....
  • #14
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Хуракан?Това да не е някой несъществуващ модел на каскените?Не ми отговаряй, знам отговора, нарочно питам.
  • #13
    18 rate up comment 8 rate down comment
    торпедо ( преди 10 години )
    Явно комплексарите с малки пи*ки са разбрали, че комплексите не могат да си ги избият с този недозавиващ хипопотам. Тест драйв на писта... Ей тая глупост само ВАГонетките могат да е измислят специално за тъпите си фенове, които не разбират от коли, но искат да се изпъчат с много пари. В реалният живот обаче, хората не карат на писти и само направо. Още на първият завой с малко по-висока скорост и великото торпедо ще заоре в канавката. Жалка работа за жалки хорица...
  • #12
    24 rate up comment 9 rate down comment
    А.В.Торът ( преди 10 години )
    Като не се учат на маркетинг от Пагани и Кьонигсег, така ще е. Една истинска елитна марка никога не би си позволила неин екземпляр да свърши при Вълка.
  • #11
    3 rate up comment 18 rate down comment
    BMW M5 ( преди 10 години )
    А каква е бе ? Немска си е точно. Може да е грозна, но е най-бързата кола в света за сега и хората са се трудили за да го постигнат.Това е кола на която дори и капачките на гумите няма да можеш да си позволиш! На ферари f12 карбонови капачки са 580 паунда, смятай тука колко са ?Мрънкай по форума, карай пунтото и си живей животеца мирно.И за да не кажеш нещо-харесвам Кoenigsegg зовече, заради историята на марката, това което е постигнал основателя и че е най-добрата в класа си.
  • #10
    9 rate up comment 3 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 10 години )
    За да събуди интереса към своя Veyron Grand Sport компанията стартира програмата Dynamic Drive Experience.mi to po-dobre da startira programa DYNAMIC ROOF FOLDING...i e verno, 4e exclusivitet se pravi s ograni4eni broiki, a ne s bezkraina personalizaciq!
  • #9
    13 rate up comment 6 rate down comment
    RRE ( преди 10 години )
    Kak da se prodava toia tulup.Poglednete go be, poglednete go muhahahaha,ami toi prili4a na lokomotiv,a ne na sportna kola,sedi kato giule na pytia. Tipi4no za vsiaka germanska kola- nedodialana. Samo 4e tazi ne e nemska.
  • #8
    21 rate up comment 14 rate down comment
    Avi ( преди 10 години )
    Ха-ха-ха вдига 400 км и после 4 дни в сервиза,Германско ка4ество,вси4ко от Волгскваген Грууп
  • #7
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Работата е Шменти капели :) Акционерите ще са само 20 и участието 10 хил лв. На следващия ден акционерите са 100 и цената е 20 хил лв. Супер ексклузивно шъ знайш :))
  • #6
    42 rate up comment 14 rate down comment
    Очевидец ( преди 10 години )
    Леле, тия правят тестдрайв на самолетни писти и не се продава, представяте ли си ако го пуснат на писта със завойчета колко няма да се продава..В една ГТ86 има много повече спорт отколкото в тоя недозавиващ толуп.