IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

VW поздрави Зукърбърг за избора на Golf GTI

Създателят на Facebook кара предишното поколение на модела (Видео)

VW поздрави Зукърбърг за избора на Golf GTI

Компанията VW не остана безразлична към факта, че съоснователят на Facebook Марк Зукърбърг е избрал за личен автомобил Golf GTI. От централата на производителя изпратиха специален подарък, придружен с писмо, на 29-годишния милиардер.
VW благодари на Зукърбърг за Golf GTI
Милиардерът Зукърбърг не си пада по луксозните играчки. Снимка: Ройтерс

Марк Зукърбърг е сред най-богатите хора на планетата, но не си пада много по типичния за тази прослойка на обществото лайфстайл. 29-годишният милиардер ходи на работа с дънки и тениска. Няма и личен шофьор, като кара най-обикновен Golf GTI от 6-то поколение, оборудван с ръчни скорости. А състоянието му се оценява на 19 милиарда долара.

Писмото на VW до Зукърбърг е придружено от малък подарък. Посланието гласи: "Скъпи Марк, разбрахме, че караш VW GTI. Харесваме твоя стил и се надяваме, че нашият GTI суитшърт също ще ти допадне! Поздрави, твоите приятели от Volkswagen".



Видео: Volkswagen / YouTube

0 от 500
  • #39
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Създателят на ФейсБОКЛУК логично си избра кола ***
  • #38
    4 rate up comment 3 rate down comment
    FenIX ( преди 10 години )
    Точно това казвам и аз - правят си евтина реклама с това че известна личност решила да си купи тяхна кола.
  • #37
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Дивиденти? Абе човек, това си е рекламка, човека им кара продукта, каква по-голяма реклама от това. Тойота дава милиони в безмислени реклами примерно тази:
  • #36
    3 rate up comment 1 rate down comment
    FenIX ( преди 10 години )
    Трият линка, но от колите които карат най-богатите хора има и Форд за 40 хил долара, Кадилак за 45 хил и дори Приуса за 10-15 хил. Явно доста богати хора карат не толкова скъпи коли обаче само Фолксваген се опитват да извлекат дивиденти от това.
  • #35
    2 rate up comment 0 rate down comment
    До FenIX ( преди 10 години )
    Примера ти с Ингвар Кампрад е неправилен. В случая това е политика на човека а не любов към старото Волво. Въпросния Ингвар Кампрад винаги казвал че клиентите на ИКЕА не карали лъскави коли и не ползвали луксозни коли, за това той се отъждествявал с тях. Човека до такава степен се е вманиачил в това мото, че дори не си кара и старото Волво а винаги ползвал градския транспорт и забележи, не си купува билетчета, защото излизали по-скъпо а карта карта с намаление. Такова верою изповядва човека.
  • #34
    3 rate up comment 2 rate down comment
    FenIX ( преди 10 години )
    Да бе, точно защото не карал скъпа кола видиш ли Фолксваген го поздравили. Ами да бяха поздравили и:"Шефът на IKEA Ингвар Кампрад управлява Volvo 240 от 1993 г. Да, най-богатият европеец, с богатство от около 28 млрд. долара се движи с кола за 1500 долара."Ама нещо не го поздрвяват, виж ако беше с Голф 2-ка сигурно щяха.В линка се вижда че освен Голф Зукърбърг има и АКУРА ама никой не прави евтина реклама от това.
  • #33
    3 rate up comment 2 rate down comment
    брокер ( преди 10 години )
    И за какво му е тая ватенка, дето са му подарили, трябваше да му подарят работен гащеризон, да си сменя маслото на ливадата пред вилата с него. И като се изплоска после у Феусо, как оцапан е спестил фифти бокс и ууйдеха акциите на Социалното мрежа с 5% нагоре. Е по-гоуема реклама от това - накъде?
  • #32
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    !?!? Логиката на ВАГонски не я знам, просто отговорих на Дошо (тоест на теб), който обяснява на дълго и на широко, че Зукърбърг бил *** и за това карал ФВ а Бил Гейтс бил умен и карал Тойота. И по този повод му написах, че Бил Гейтс всъщност има няколко Поршета и това му е любимата марка от неколко десетилетия. Така, че потресаващата *** я търси в огледалото. Въпреки, че изключително много се съмнявам да протича някаква логика по синапсите ти.
  • #31
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    За мен пък е трогателно че човек с 20 милиарда не се е поблазнил да се изфука в Ролс Ройс, Ферари или Майбах. В Случая мисля че именно това е зарадвало хората във фолксваген а не това, че се е спрял на техен продукт. Има много богати и известни хора по света, които карат продукти на Фолксваген само че от другите марки собственост на компанията, включително и английската кралица. Бил Гейтс същу изключително богат кара Порше 911. Да не споменаваме, богаташи с Ламборджинита,Аудита,Бенлита Бугати..
  • #30
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    "Не съм виждал Бил Гейтс с Приус, но пък на всякъде където са го давали, кара Порше. Освен ако Тойота са му платили някое друго милионче да си направи снимка с Приус"Именно защото Порше а не Тойота са му платили, затова има снимки с Порше а не с Тойота. Потресающа е логиката ВАГонска.