IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW подхвана Audi в Twitter

Вие показвате концепти, ние правим серийно производство, гласи съобщението на BMW

BMW подхвана Audi в Twitter

BMW и Audi отново се захапаха за това коя от двете компании е по-иновативна. Този път тема на сблъсъка са лазерните светлини. И по-скоро лазерните светлини на концепцията Sport quattro laserlight, която Audi представи преди дни на изложението на електронни технологии CES в Лас Вегас.

Подобна технология се предлага за модела BMW i8, който излезе на пазара през миналата година. А това дава предимство на BMW пред Audi, от което базираната в Мюнхен компания се възползва.

"Съжаляваме, че не показахме концептулани лазерни светлини на изложението CES. Заети сме да ги произвеждаме серийно", гласи съобщението на BMW в Twitter.
BMW подхвана Audi в Twitter
Снимка: BMW / Twitter

Към момента отговор от Audi няма, но ако съдим от предишните "спречквания" на автомобилните компании, такъв ще има. А дотогава непропускайте да си припомните предишните етапи от рекламната война:

Jaguar обяви война на Mercedes-Benz
Audi хвърли ръкавица на BMW и Mercedes
Audi отново хвърли ръкавица на BMW
Audi разбива магията на конкурентите
Audi VS BMW - Войната продължава
Забавна война. Рекламна
Отново Audi срещу BMW, Mercedes и Lexus
Този път BMW предизвика Audi
Рекламната война достигна и Русия
GM се заяде с Ford по време на Super Bowl
Анти-реклама повиши продажбите на Ford F-Series

Интересни автомобилни реклами

Тагове: twitter
0 от 500
  • #6
    10 rate up comment 17 rate down comment
    До Triforce ( преди 10 години )
    Пич ти незнайно по каква причина бавно но сигурно се превръщаш в Дошо! Вместо да слушаш Дошовци, които нито са карали БМВ нито Ауди прочети из форумите, прочети тестовете. Прегледай списанията. За пример ти давам веднага сравнителния тест между 740XD и А8 4.2TDI. При теста въпреки, че БМВ-то е с 3.0 литров дизел с двойно турбо показало 14л. разход а Аудито 11л. с една секунда осмицата ускорила по-бързо до 100км.ч. Возията на осмицата била по-добра а това което най-изумило тестващите е че БМВ-то което по-принцип било винаги стояло изключително спортно в завои, се оказало че недозавива и А8 бил много по-добър при спортно каране по завои. 4Х4 на БМВ нямало нищо общо с БМВ със задно. И 4Х4 на Ауди е по-добро при спортно каране от XD.
  • #5
    5 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    "Доказано вече най-изостаналата марка - АУДИ." Zadovoli li se bolnoto ti ego ot izrechenieto koeto sutvori?
  • #4
    27 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Добре са им го казали от БМВ. Те правят серийни модели с технологий, а ауди само концепти. Доказано вече най-изостаналата марка - АУДИ. Няма какво да се напъвате да я пишете технологична. Само трябва да си измислят ново рекламно мото, че развитие чрез технология не им се връзва.
  • #3
    8 rate up comment 14 rate down comment
    Георги ( преди 10 години )
    Според Дошо явно, щом от BMW са пуснали лазерни фарове - вече никой няма право да го прави, или поне ако го прави трябва да е "тихо"
  • #2
    6 rate up comment 24 rate down comment
    Triforce ( преди 10 години )
    i8 не е серийно, защото току що проверих в немското мобиле и го няма. Всяка една кола, която е серийна я има в мобилето 3 дена след първата и произведена бройка. Аз не бих се заяждал за фаровете - да си правят фарчета. Дошо, нали сам казваш, че Ауди е два ***? Тогава защо трябва да се пада на тяхното ниво и то точно за лампичките? То не е двигател, окачване или системата им 4х4....И между другото от всеки мой познат, който продава автомобили на някаква марка казва, че 4х4 на БМВ е най-добро!
  • #1
    30 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Ха-ха! Вече и на фарове се заяждат. Очаквам лют спор под статията, сипвайте!