IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW подхвана Audi в Twitter

Вие показвате концепти, ние правим серийно производство, гласи съобщението на BMW

BMW подхвана Audi в Twitter

BMW и Audi отново се захапаха за това коя от двете компании е по-иновативна. Този път тема на сблъсъка са лазерните светлини. И по-скоро лазерните светлини на концепцията Sport quattro laserlight, която Audi представи преди дни на изложението на електронни технологии CES в Лас Вегас.

Подобна технология се предлага за модела BMW i8, който излезе на пазара през миналата година. А това дава предимство на BMW пред Audi, от което базираната в Мюнхен компания се възползва.

"Съжаляваме, че не показахме концептулани лазерни светлини на изложението CES. Заети сме да ги произвеждаме серийно", гласи съобщението на BMW в Twitter.
BMW подхвана Audi в Twitter
Снимка: BMW / Twitter

Към момента отговор от Audi няма, но ако съдим от предишните "спречквания" на автомобилните компании, такъв ще има. А дотогава непропускайте да си припомните предишните етапи от рекламната война:

Jaguar обяви война на Mercedes-Benz
Audi хвърли ръкавица на BMW и Mercedes
Audi отново хвърли ръкавица на BMW
Audi разбива магията на конкурентите
Audi VS BMW - Войната продължава
Забавна война. Рекламна
Отново Audi срещу BMW, Mercedes и Lexus
Този път BMW предизвика Audi
Рекламната война достигна и Русия
GM се заяде с Ford по време на Super Bowl
Анти-реклама повиши продажбите на Ford F-Series

Интересни автомобилни реклами

Тагове: twitter
0 от 500
  • #16
    12 rate up comment 6 rate down comment
    Шибахер ( преди 10 години )
    Леле Лазерните фарове бяха измислени точно за i8 от БМВ Още през 2011 гледах ги по един немски канал как ги правят и куатрото вървеше едно време ,когато другите два гиганта не ползваха много 4х4Лично от опит в началото на декември се убедих когато валя малко сняг и всички боксуваха,видях Allroad да го прави също ,3 часа след това един познат с 330 XD така си караше колата все едно сняг няма за него ,повечето тестове ,който гледате в интернет за нагласени от фенове на дадена марка
  • #15
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Triforce ( преди 10 години )
    Дошо, каква клавиатура без запетайки ползваш? :) Габаркам се, споко! Днес е петък, зарадваха ме, че Лекуса е одобрен и реших да се погабаркам с теб, нали си фен на японското :)
  • #14
    16 rate up comment 8 rate down comment
    VANKATA ( преди 10 години )
    Дошо аз бих карал BMW или AUDI но ниските ми доходи ми позволяват да карам TOYOTA ... и от нея съм доволен но няма нищо обшто с BMW и AUDI
  • #13
    15 rate up comment 8 rate down comment
    do ЛайОшо ( преди 10 години )
    Ама чакай Доше..не се нерви и не ми говори на "бе" ако може...защо трябва да си купувам Ауди?Ти имаш ли за да знаеш че са "***" или си чул от някой познат?Какви "неща" пиша които не са ми ясни?Няма да си купя защото съм привърженик на друга марка...но това не значи че трябва да плюя на доказали се автомобили...не ми се прави на мъж..какъвто не си..моля!
  • #12
    11 rate up comment 10 rate down comment
    VAYK ( преди 10 години )
    А, ако спорим БМВ или Ауди са по- иновативни, баварците са с предимство в много отношения! Първият 12 цилиндров след войната, първите турбини в Ф1, първи турбодизели в спортна кола - ДТМ, най-бърз водороден автомобил, най-луксозен автомобил на водород и още една дузина, който не помня вече!
  • #11
    17 rate up comment 7 rate down comment
    VAYK ( преди 10 години )
    БМВ пускаше концепти с лазерни светлини преди 1- 2 години! От Ауди, явно разчитат, някой по захлупен да ги поздрави, че са измислили топлата вода :))
  • #10
    6 rate up comment 9 rate down comment
    do ЛайОшо ( преди 10 години )
    Да надпреварват се с тойотите коя ще стигне първа до сервиза....аз Ауди няма да си купя..обаче на черното-бяло не мога да кажа!!!!!!!
  • #9
    4 rate up comment 13 rate down comment
    bairish ( преди 10 години )
    SAMO BMW ! SAMO BAIRISH ! KAZAH !
  • #8
    34 rate up comment 8 rate down comment
    VANKATA ( преди 10 години )
    Според мен и BMW и AUDI са много добри автомобили....но тук в БГ малко хора могат да си ги позволят.... а беднотията ни озлобява
  • #7
    14 rate up comment 10 rate down comment
    До Triforce ( преди 10 години )
    Освен това предполгам, че твоите приятели не са тествали 4Х4 на БМВ и Ауди в директен тест а са гледали клипчетата, които неофициално БМВ пускаше. Но те бяха манипулиране и манипулацията им бе доказана. Всичко се оказа игра с включване и изключване на тракшъна. Ето ти един от тестовете доказъл измамата на БМВ: