IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Американци избраха най-добрите двигатели на 2014 г.

Сред призьорите са еднолитров турбоагрегат и електромотор

Американци избраха най-добрите двигатели на 2014 г.

Американското издание Ward's Auto за 20-и пореден път обяви победителите в конкурса за най-добър автомобилен двигател. От общо 44 агрегата, участващи в надпреварата, журналистите избраха 10 победители.
Американци избраха най-добрите двигатели на 2014 г.
Това са 3 атмосферни мотора, 6 турбодвигателя, сред които и 1.0-литров агрегат, а също така и един електрически мотор. От списъка с победители през 2013 г. в новия рейтинг са попаднали само два агрегата – 6-цилиндровите на Audi S5 и на Honda Accord.

Топ 10 на най-добрите двигатели за 2014 г.
Американци избраха най-добрите двигатели на 2014 г.
Системата за оценяване на моторите си остава същата. Експертите тестват всички агрегати по време на всекидневното си придвижване по улиците на Детройт през октомври и ноември тази година. Двигателите се оценяват по показатели като мощност, наличие на технически иновации, вибрации и икономия на горивото.

Победителите в конкурса на Ward's Auto ще бъдат наградени по време на изложението в Детройт през януари 2014 г.

Още по темата:
Най-добрите двигатели на годината 2013

Снимка: Ward's Auto

 

Тагове: wards auto
0 от 500
  • #49
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Triforce ( преди 10 години )
    Някой ще ме светне ли с какво мотора на Ауди е по-добър от БМВ? Не че нещо, просто съм запознат с 535, а с мотора на Ауди не съм! И се чудя след тях пък какво прави американски двигател! Там пък хич не ми е ясно! Моля някой запознат, да обясни! Благодаря!! Ама не да преразказва статията!
  • #48
    9 rate up comment 5 rate down comment
    знаещ ( преди 10 години )
    Двигатели на годината са предимно немски всяка година,а като изкарат класацията за най-НЕнадеждните двигатели те пак е оглавяват.Като изкарат класацията за това кой най-много лъже в разхода на гориво пак те са начело.Е да ама тогава не оценяват подкупни журналисти а специалисти и инженери.Ако човек си избира двигател или кола по тези конглокси много я е закъсал.Те са само за рекламна цел,за да могат да хванат балъците.Истенските тестове се правят от експерти,а не писарушки.
  • #47
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Obojavam,kogato Do6o totalno izperka i razkriva strasta si kam VW Group
  • #46
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Къде са тойотките ( преди 10 години )
    .... и те не знаят
  • #45
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Cenitell ( преди 10 години )
    И Мерцедес, и БМВ също уплътняват "пространството"с добри новини, даже и с компютърни модели:)
  • #44
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Cenitell ( преди 10 години )
    Всяко популярно автосписание прави такива тестове, въз основа на впечатленията на журналисти от бранша, все пак те не са всепризнати професори, провели задълбочен и продължителен анализ за "мощност,вибрации и разход" и то при различни условия-пътна настилка, температура, качество на бензина,начин на управление и други.
  • #43
    13 rate up comment 8 rate down comment
    Germany ( преди 10 години )
    стига с тая масова каруца тоиота...и подобните и.вие ставате за анализатори в разузнаването.щото ако махнете емблемите от азиатските консерви само човек с спец.образование може да ги различи.тоиота.грънци на трънци.
  • #42
    18 rate up comment 8 rate down comment
    Germany ( преди 10 години )
    само японски машини еи.тия европеици и американци прости като фасул.оп,сетих се -подкупили са комисията.поединично и вкупом.а инциатор е бил ваг и по точно ауди и то точно конструктора на а5.нали дебелоглави японци.вие цял ден сте в нета и знаете.кои кого и защо.казах ли ви -порше или макларен,ферари иливаипър и мустанг-истината е в европа и следвана от америка.всеки има стил.азия си е азия-дива безидеина пустош,копираща европа.и напъваща се да е нещо.*** е нищо.бачкатори.честито дебелоглавци.
  • #41
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Ahhh,kolko e jalko da si toyotadjiaa
  • #40
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Дошо ( преди 10 години )
    ГТ-Р Низмо с 600к.с. няма абсолютно никакъв шанс при въпросните коли, ще му трябва поне тунинг с още 1000к.с.Сменяй дилъра ВЕДНАГА !