IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Звездата на "Бързи и яростни" загина в автомобилна катастрофа

Пол Уокър е бил пасажер в колата

Звездата на

Пол Уокър, звездата на филмовата поредица "Бързи и яростни", загина в автомобилна катастрофа, съобщава The Guardian. Инцидентът е станал в събота, като 40-годишният актьор е бил пасажер в колата.
Звездата на
Снимка: Facebook / PaulWalker

Според информацията червеното Porsche Carrera GT, управлявано от приятел на Уокър, се е забило последователно в улична лампа и дърво, а след това е избухнало в пламъци. Пристигналите на мястото на катастрофата полицаи са установили, че двамата мъже са загинали на място.

Инцидентът е станал северно от Лос Анджелис в събота следобед, докато Уокър е пътувал към благотворително събитие на неговата организация Reach Out Worldwide.
Звездата на
Снимка: YouTube

Пол Уокър снимаше седмата част на "Бързи и яростни". Той участва и в драмата "Часове", която ще има премиера този месец.

0 от 500
  • #25
    0 rate up comment 2 rate down comment
    speedart ( преди 10 години )
    IT ли си къф си незнам но не говори глупости за човека че би "гушнал букета" защото бил бърз и яростен.... най-малкото не е карал той колата , но е бил автомобилен фен , нали и ти се мислиш за такъв имай уважение....
  • #24
    1 rate up comment 0 rate down comment
    IT ( преди 10 години )
    И още нещо харесвам мощни коли и автомобилните спортове дори съм фен ноо има голяма разлика от това да си професионален пилот състезател и да участваш в спортни надпревари, и да си *** *** дето се вживява като безсмъртен "driver superman" и с простотията си застрашава живота на всички участници в движението като ги превръща в потенциални невинни жертви !!!
  • #23
    1 rate up comment 0 rate down comment
    IT ( преди 10 години )
    Защото задникът ми е малък но баниците ми са големи :) Ааа ти малчо се крий зад твоя комп че повярвай ми усещането на G-Force при съприкосновението с тези лапи не е особено приятно :)))...дори бих казал доста болезнено и зашеметяващо...но ако все пак си решил да разбереш какво е усетил въпросният господин в последните злощастни мигове от животът си и да разбереш какво е удар с висока скорост моля заповядай може да спретнем един crash-test с тъпата ти картуна :))))))
  • #22
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Краси ( преди 10 години )
    За "Бързи и яростни" е ясно, но аз силно се впечатлих от образа и играта му в Pawn Shop Chronicles:
  • #21
    13 rate up comment 0 rate down comment
    Pepe ( преди 10 години )
    "If one day the speed kills me, do not cry because I vas smiling" Paul Walker
  • #20
    14 rate up comment 2 rate down comment
    Germany ( преди 10 години )
    първо,лека му пръст и мир на праха му,защото независимо кои е ,тои е човек.дали е бил добър артист или не, не е важно.участваше в култов филм и това е повече от нещата които постигат повечето хора.отивал е на благотворително събитие и е отстъпил колата си за да достави удоволствие на друг.това го прави добър човек.що се отнася до коментарите за колата и неините качества -макар че не му е тук мястото-този модел е произведен преди фв да купи порше .така че...а за да рикошира така-сещате се.
  • #19
    12 rate up comment 12 rate down comment
    IT ( преди 10 години )
    Странно нещо е животът :) понякога ни дава интересни уроци....В случаят един човек свързан с афиширането на лайфстаил с бързи скорости, мощни коли и безразсъдни постъпки загива нелепо тоочно от нещата който цял живот е афиширал !!! Еее деца дугият път като се качите на колата на тати не си мислете че сте безсмъртни като любимецът ви от Бързи и Ярсотни че вижте с тази ярсот на пътя какви неща стават много бърз,много яростен ама гушна букета....:)))
  • #18
    14 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Misleh,4e Grudi ne moje da mi padne pove4e v o4ite,no uvi..,
  • #17
    8 rate up comment 21 rate down comment
    груди ( преди 10 години )
    Triforce, аз гледам да не злобея ама каквото искам да си кажа си го казвам. Чета че ограничението в квартала на катастрофата е било 45 мили в час. Пол Уокър, дори и да не е карал пак го е давал "бърз и яростен" и са си фъркали в квартала с тоя подвижен съркофаг с поне 2 пъти по-голяма скорост. Когато си го търсиш сам - понякога си го намираш. А и не беше никакъв актьор. Беше просто човек. Колко българи умират всеки ден, без да ги опяваме лицемерно, особено пък тук?
  • #16
    8 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Прав си, за пореден път блесна простотията на концерна vw!