IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какви коли ще видим в „Бързи и яростни 6”

Станаха известни автомобилите от поредната серия на култовия филм

Какви коли ще видим в „Бързи и яростни 6”

Премиерата на поредната – 6-а серия, на култовия филм „Бързи и яростни” е насрочена за 24 май в САЩ, но вече са известни по-голяма част от автомобилите, които ще видим в него. Те бяха разкри от изданието Cars Guide.
Какви коли ще видим в „Бързи и яростни 6”
Доминик Торето, чиято роля се изпълнява от Вин Дизел, ще се окаже зад волана на Dodge Charger Daytona от 1969 г. В случая обаче става дума за реплика, тъй като е било решено оригиналната машина да не се използва, защото е доста скъпа – както самата тя, така и ремонтите, на които трябва да бъде подложена след снимките.

Освен това главният герой във филма ще има възможност да кара още два мускулести американски автомобила - Dodge Challenger от 2011 г. и Plymouth Barracuda от 1970 г.

Партньорът на Торето – Брайън О’Конър, чиято роля се изпълнява от Пол Уокър, отново ще заложи на японска машина. В случая това е Nissan GT-R от 2012 г. Специално за филма автомобилът е бил преработен от ателието R's Tuning, след чиято намеса мощността на колата е над 1000 к.с.
Какви коли ще видим в „Бързи и яростни 6”
В кино-лентата ще има и сериозно присъствие на европейски автомобили. Героинята на Мишел Родригес – Летти, ще седне зад волана на британската спортна кола Jensen Interceptor, снабдена с мотор LS3, произвеждан от General Motors. Този V8 двигател се поставя на Chevrolet Camaro, където мощността му е 426 к.с.

Във филма ще се появи и Ford Escort RS2000 от 1970 г. При него моторът е 2.0 литров, 4-цилиндров с мощност 99 к.с. „Лошите” пък ще карат седани BMW 540i от предишното поколение, които за снимките за маскирани като M5.

Очаква се в „Бързи и яростни 6” да се появи и купето Subaru BRZ / Toyota GT-86, като все още не е ясно кой от двамата главни герои – Торето или О’Конър, ще го управлява.
Какви коли ще видим в „Бързи и яростни 6”
Какви коли ще видим в „Бързи и яростни 6”
Снимки: Официален сайт на филма

0 от 500
  • #9
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ако се загледате в сцените където дават Джеси да кара Джетата си, всъщност се вижда таблото на Honda Civic EG. Смятайте колко не им се е щяло да карат тая Джета, че са се качили на Civic или поне са сложили табло на Civic в Джетата...
  • #8
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Абсолютише анонимише ( преди 11 години )
    Има време и заглавието да се промени на "Бързи и яростни баракуди" :)
  • #7
    12 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Хех, това ВАГенче е като тухла четворка до S2000.
  • #6
    23 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Аз редовно виждам яростни шофьори на Гоуфове, ама да са бързи чак :)))
  • #5
    26 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Немските трошляци не участват във филма,защото на мястото на снимките няма сервиз,който да ги поправя след всяка сцена.
  • #4
    33 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ех, аз мислех, че вече ще видим култови коли като Алуди А3 селинджър edition и DPF за цели въглени. Или пасатор 4-ка. А то даже и ГоУф няма... Излъгаха се в първата част да сложат едно Венто / Джета и се наложи да "убият" героя и в следващите части да я няма и колата и него.
  • #3
    34 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Адаптация на един от вицовете: -16 перничани с голфове се въртят в кръг пред киното, но не влизат.-Защо?-Защото филмът е забранен за под 18!
  • #2
    29 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Аз оная вечер гледах "Манта, Манта". Добро забавно филмче, нещо като германска версия на бързи и яростни но заснета през далечната 1991г. Пълен е с вицове за Опел Манта и шофьорите им, явно през тия години много са ги хранили, нещо като както сега ние храним перничани с голфове :)
  • #1
    19 rate up comment 12 rate down comment
    Къде са ВАГоните.. ( преди 11 години )
    ..нямат място в култовите филми за автомобили.