IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

VTEC Turbo за Civic Type R

Новите турбо двигатели на Honda са с обем 1.0, 1.5 и 2.0 литра

VTEC Turbo за Civic Type R

Японската компания Honda представи три нови двигателя от серията Earth Dreams. Това са бензинови VTEC Turbo агрегати с обем 1.0, 1.5 и 2.0 литра, последният от които ще задвижва Civic Type R.
VTEC Turbo за Civic Type R
Към момента е ясно, че новите двигатели ще излязат на пазара в съвсем скоро време. Те ще задвижват малки и средно големи модели на марката, като разполагат със системи за принудително пълнене и за директно впръскване на горивото. Агрегатите са част от новата серия Earth Dreams и покриват нормите на Евро6.

Най-малкия от тях е трицилиндров и има обем 1.0 литър. Следват 1.5-литров с четири цилиндъра и 2.0-литров със също четири цилиндъра, който ще се поставя на новия Civic Type R.
VTEC Turbo за Civic Type R
Горещата версия на Civic вече се тества на пистата Нюрбургринг, а премиерата й ще се състои на изложението в Токио. От Honda разпространиха снимки на все още тестовата версия на Civic Type R, като уточниха, че новият 2.0-литров VTEC Turbo двигател доставя повече от 280 к.с.

Снимки: Honda

0 от 500
  • #48
    3 rate up comment 14 rate down comment
    не разбрах ( преди 10 години )
    Как вие разбрахте,че тези мотори на Хонда са по-добри примерно от подобните мотори на Рено? Какви параметри сравнихте или само си упражнявате плюенето. Хонда е велика марка,но изпадането в религиозен транс е характерно за талибаните. Мерцедес например вади от 2.0 литра 360к.с.,ФВ 300,Рено 265 и.тн.А на самозабравилите се жълтопоклоници ще напомня,че Отто-двигателя,Дизеловия и Ванкеловия са измислени от японците с подобни имена.Както и първите ракети в космоса -от японеца Вернер фон Браун.На,и?
  • #47
    5 rate up comment 14 rate down comment
    Koтоошу ( преди 10 години )
    Какъв е тоя куц кон Цивик, не стига че не върви ами и грозил , ей не се поучиха от ГТ-Ра,
  • #46
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Комунистът Лукашенко не може да е образец на подражание. Беларус е една средностатистическа държава, в която се нарушават човешки права. Ти хем си против комунистите,хем даваш за пример комуниста Лукашенко. Абсурдно твърдение.
  • #45
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Ойй тук не е сайт за политика,и който да дойде на власт ,все тая,все сме на дъното и *** ни залива,бах мама му, май не се е родил-и хората който да ни оправят поне като Полша,така че каквото сабя покаже.
  • #44
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Както той, така и други високопоставени лица в Беларус, са подложени на санкции от страна на Европейския съюз заради фрапантни нарушения на човешките права.
  • #43
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Под управлението на Лукашенко Беларус започва да се разглежда като държава с поведение в разрез с международните правни норми, както и като режим, който грубо погазва човешките права. Откакто Лукашенко е президент, в Беларус не се е провеждало нито едно национално допитване, което да бъде определено като честно от международни наблюдатели. Беларус е наречен последната истинска диктатура, останала в сърцето на Европа
  • #42
    4 rate up comment 6 rate down comment
    .. ( преди 10 години )
    Интересно ми е как рено ще отговори на Хондата голфа фокуса и другите хотхеч
  • #41
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Да уточня- комунистическите престъпници фалшифицираха изборите чрез лъжа за фалшификация на изборите-Бареков наруши деня за размисъл и изпълни поръчка на БСП-ДПС,защото без тази манипулация Герб щеше да спечели още по-категорично изборите и БСП,ДПС оставаха отново опозиция.
  • #40
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Пич, прав си и едва ли някой ще ти го оспори.Отделно от това- някой да не e хакнал регистрацията на досадния RRE или Evoque....,или пък си е пил хапчетата :)))
  • #39
    10 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Така е- комунистическите престъпници фалшифицираха изборите с манипулация в деня за размисъл.Типичен ДС-подход.