IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz C-Class отвътре

Напълно новото поколение ще бъде представено през януари

Mercedes-Benz C-Class отвътре

Германската Mercedes-Benz разпространи поредната серия интериорни снимки. След като преди около час видяхме първите кадри от интериора на новото поколение V-Class, сега компанията разкри как ще изглежда и напълно новия C-Class (W205).
Mercedes-Benz C-Class отвътре
Салонът на новия C-Class продължава тенденцията, заложена от дизайнерите при последните нови модели на Mercedes-Benz. Впечатление прави разположеният на централната конзола информационен дисплей, който ще се предлага в два размера - стандартен 7-инчов и опционален 8.4-инчов, който идва в комплект с тъчпад и хедъп дисплей.

Сред другите любопитни новости в салона на популярния модел присъстват иновативна климатична инсталация, която с помощта на GPS разбира кога колата наближава тунел и затваря клапата за въздух отвън, както и умна пасажерска седалка, която чрез сензори отчита дали има поставено детско столче и деактивира въздушната възглавница.

Снимките на интериора са придружени и от официална информация, от която става ясно, че новото поколение C-Class ще бъде лидер в сегмента по отношение на теглото. В зависимост от двигателя и оборудването новият модел ще бъде с до 100 кг. по-лек от предшественика - оптимизация, която ще доведе до намаляване на потреблението на гориво с около 20%, като в същото време ще се отрази положително на динамиката на колата, уточняват от Mercedes.

При новия C-Class ще бъде налично и въздушното окачване Airmatic, предлагащо четири различни настройки на амортисьорите - Comfort, ECO, Sport и Sport Plus. Освен това при движение с по-висока скорост то редуцира автоматично просвета на колата като по този начин оптимизира аеродинамиката и намалява разхода на гориво.

Новият Mercedes-Benz C-Class ще бъде представен пред публика през януари по време на автосалона в Детройт. Продажбите трябва да стартират непосредствено след това.

Снимки: Mercedes

Тагове: mercedes-benz c-class
0 от 500
  • #6
    12 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Каде му е ръчката на туй?Вай-вай!Пък и с моторите от Рено тсе130 е дсе130 нептем няма да се понрави на нашего брата любетелю на Голф.Да ама по белия свят всички са на диета вкл. и Мерседес.С 20% пада разхода.С дизела ще харчи около 4-4.5/100 с бензина под 6.Тъй или иначе таз кола не е за нас,поне докато стане на 10г.,тъй че да съдим много-времето и пазара ще си покаже.
  • #5
    14 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Голфа е по-хубав.Някак повече лукс излъчва, пък и е спортен автомобил, а Мерцедеса не е
  • #4
    3 rate up comment 8 rate down comment
    RRE ( преди 10 години )
    Vsi4ko hubavo,no za6to samo ne premahnaha tova moralno ostarialo jalto osvetlenie
  • #3
    22 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Харесва ми! Като си го купя, първата ми работа ще е да махна тоя "телевизор" от таблото! Прилича ми на онези телевизорчета дето бакшишите си ги монтират "за да гледат мача...."
  • #2
    15 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Дисплеите им са като забодени върху таблата на последните модели, стоят встрани от всичко с дизайн на китайски таблет от 200лв. Това е което не ми харесва на мен от дизайна на интериорите, другото е добро.
  • #1
    13 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    ти кво реши, че е ?