IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz V-Class отвътре

Официални снимки на напълно новото поколение

Mercedes-Benz V-Class отвътре

Германската марка Mercedes-Benz разпространи първите официални снимки на новото поколение V-Class. Миниванът, който ще замести на пазара както Viano, така и R-Class, ще бъде наличен през първата половина на 2014 година.
Mercedes-Benz V-Class отвътре
Официалните снимки разкриват интериора на новия модел, носещ означението W447. Тъй като V-Class ще се цели в по-широка аудитория от клиенти, дизайнерите и инженерите са заложили на по-комфортен салон и висококачествени материали. Дизайнът е близък до този на най-новите автомобили на Mercedes, като се виждат елементи от истинско дърво, естествена кожена тапицерия, амбиентно осветление, метални елементи и модерно оборудване.

Една от целите пред новото поколение V-Class е безопасността, сочи информацията от компанията. Затова той ще бъде оборудван със системите и технологиите за активна и пасивна безопасност, които дебютираха при последните поколения на E- и S-class.

В Европа Mercedes-Benz V-Class ще се предлага с избор от три задвижващи дизелови агрегата, доставящи 136, 170 или 190 к.с. Очаква се да бъде предложена и система за задвижване на четирите колела. Освен това ще бъде налична и бизнес версия, която ще получи името Vito, сочи информацията.

Последният модел на Mercedes-Benz, носещ названието V-Class, бе свален от производство преди 10 години. Премиерата на наследника ще се състои през март 2014 година в Женева.

Снимки: Mercedes

0 от 500