IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето я обновената Skoda Yeti

Премиерата пред публика ще се състои във Франкфурт

Ето я обновената Skoda Yeti

В интернет пространството се появиха първите снимки на обновената Skoda Yeti. Кадрите са официални, разпространени от изданието Autowp, а премиерата на модела пред публика трябва да се състои след месец във Франкфурт.
Ето я обновената Skoda Yeti
Обновеният Yeti е получил по-елегантно, но същевременно по-динамично излъчване, става ясно от снимките. Резултатът е постигнат с поставянето на нова предна броня, нови челни светлини, различни решетка на радиатора и преден капак. Задната част също е обновена, като там виждаме нови светлини и леко изменена броня.

В интериора промените са по-малко, като се изчерпват с нов волан, нови тапицерии и нови опции, за които ще бъде разпространена подробна информация по време на премиерата.
Ето я обновената Skoda Yeti
Що се отнася до задвижващите агрегати, те засега остават загадка. Спекулациите обаче сочат, че можем да очакваме богата гама от нови или обновени бензинови и дизелови мотори. Задвижването ще продължи да бъде само към предните или към четирите колела.

Всички подробности за обновената Skoda Yeti ще бъдат разкрити по време на премиерата във Франкфурт. Очаквайте подробности.
Ето я обновената Skoda Yeti
Ето я обновената Skoda Yeti
Ето я обновената Skoda Yeti
Снимки: Skoda

Тагове: skoda yeti
0 от 500
  • #20
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    " а с Йетито от там се минава с 90 все едно си по релси " ...:))) и как точно знаеш, че Йетито не излита, след като ти нямаш такъв кочур..:))) Ле ле, беднотията не прощава! Не само беден, но и ***. Така, де, те двете неща са свързани.
  • #19
    7 rate up comment 4 rate down comment
    A8 mega fan ( преди 10 години )
    Както казаха в едно предаване, от Skoda са се постарали да маскират баничарка като малък SUV, но резултата бил със съмнителен резултат, предвид слабия интерес към този модел.
  • #18
    6 rate up comment 3 rate down comment
    v-1 ( преди 10 години )
    До Мъро:Така ли станало мойто момче... Добре, че ми каза, добре,че си ти да ми отвориш очите... Аман от комплексирани 'професори'..
  • #17
    4 rate up comment 4 rate down comment
    v-1 ( преди 10 години )
    не съм се интересувал на каква платформа е, просто казвам от личен опит :) Тва ако е джип аз съм трамвай...
  • #16
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Е как да е широка, бе брат, това е на платформа от Румстер, а тя пък е на платформа от Фабия комби. То си е Фабия.
  • #15
    7 rate up comment 4 rate down comment
    v-1 ( преди 10 години )
    Освен изборените недостатъци в другите коментари...Бих казал, че старият модел е доста тясен за джип, а като гледам този май ще е същият отвътре...
  • #14
    15 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Те и от AutoBild се опиатаха да я изкарат по-добра от KIA Sportage, но не бяха никак убедителни. Не можаха да обяснят по какво точно е по-добра. Признават, че е лошо шумоизолирана, харчи с 0.6/100 повече от киата, салона и таблото били взети направо от Фабия, постна история. И не на последно място, беше с 2 метра по-лош спирачен път. Единствения плюс и бил по-ниската цена. Ами,... мерси!
  • #13
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Разбирателите долу дето пишат глупости, я вижте оценките за Шкода Йети в Top Gear.Те въобще, ама въобще не са про-VAG.
  • #12
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Онзи ( преди 10 години )
    това ми е единствения любим фоксваген
  • #11
    10 rate up comment 10 rate down comment
    Дошо ( преди 10 години )
    Tака се продава, че мислеха да я спират заради липса на интерес. От това може да си направите сметка колко заблудени нещастници са се заблудили, че карат нещо различно от спартанска баничарка. Ако не знаете, на базата на Roomster е. За сведение, Roomster вече го спряха като модел. Тотална липса на интерес. Skoda са такъв майтап!