IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Citroen показа DS3 Cabrio Racing

Автомобилът е разработен съвместно с WRC отбора на марката

Citroen показа DS3 Cabrio Racing

Френската автомобилна компания Citroen представи спортното кабрио DS3 Cabrio Racing, което ще дебютира пред публика по време на Фестивала на скоростта в Гудууд.
Citroen показа DS3 Cabrio Racing
Моделът е разработен съвместно с WRC отбора на Citroen, като е базиран на представения преди време хечбек DS3 Racing. Превръщането му в открит автомобил е увеличило масата със само 25 килограма, като според хората в Citroen това позволява на отритото возило да се представя на пътя подобаващо.
Citroen показа DS3 Cabrio Racing
Все още няма информация за динамичните показатели на DS3 Cabrio Racing, но се очаква те да бъдат почти аналогични с тези на хечбека - ускорение от 0 до 100 км/ч за 6.5 секунди и максимална скорост 235 км/ч. Двигателят е 1.6-литров с турбо и мощност 207 к.с., а трансмисията - 6-степенна ръчна, която задвижва предните колела.
Citroen показа DS3 Cabrio Racing
Пътното поведение на Citroen DS3 Cabrio Racing се подпомага от 19-инчови джанти, спортно окачване и мощни спирачки. Спортната атмосфера пък се подчертава от специална матова боя, състезателни седалки, спортни педали и волан и др. Помислено е и за ежедневното ползване на колата, като е поставена специална детска седалка.

Информация за цените и пазарната премиера ще бъде разпространена по време на премиерата.
Citroen показа DS3 Cabrio Racing
Снимки: Citroen

0 от 500