IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Alfa Romeo обнови MiTo

Новата версия на модела ще разчита и на 0.9-литров Turbo TwinAir

Alfa Romeo обнови MiTo

Най-компактният автомобил на Alfa Romeo - хечбекът с 3 врати MiTo, претърпя лек фейслифт. Обновената версия е причислена към моделна гама 2014 г. и е получила козметични промени и нов мотор.
Alfa Romeo обнови MiTo
Всъщност измененията в екстериора на Alfa Romeo MiTo могат да бъдат открити само от най-верните фенове на марката. От старата версия машината се отличава с хромираното си покритие на решетката на радиатора и рамките на фаровете, както и с модернизираните 15-инчови джанти от олекотен алуминий.
Alfa Romeo обнови MiTo
Към цветовата гама на модела, която вече се състои от 10 цвята, е добавен един нов - сив Anthracite Grey. Подобрено е качеството на материалите в интериора, където вече има мултимедиен комплекс Uconnect с 5-инчов дисплей, Bluetooth и изходи за iPod/USB/AUX устройства.
Alfa Romeo обнови MiTo
Модернизацията е засегнала и двигателната гама. В нея вече е включен 0.9-литров бензинов мотор Turbo TwinAir с мощност 105 к.с. и 145 Нм въртящ момент. С него моделът ускорява от 0 до 100 км/ч за 11.4 секунди, а максималната му скорост е 184 км/ч. Комбинираният разход на гориво е 4.2 л/100 км, а нивото на вредни емисии СО2 - 99 г/км.
Alfa Romeo обнови MiTo
Цената на Alfa Romeo MiTo (2014) в Италия е 14 800 евро.

Снимки: Alfa Romeo
 

Тагове: alfa romeo mito
0 от 500
  • #10
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Мито немито, все тая!
  • #9
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Алфист ( преди 10 години )
    Най добрия спортист на пътя.
  • #8
    3 rate up comment 11 rate down comment
    Анализатора ( преди 10 години )
    Абе да си купиш мито пред ауди а1.. не знам кой трябва да е ***. Хубаво е, ама аудито вътре е като ролс ройс сравнено с това. Да не говорим че едното е премиум, другото е народна класа с цена почти на премиум. И като последно - сори, ама вътре изглежда вече остаряло. Тоя волан изглежда от 2005та, а въздухопроводите са като на сеат ибиза, най-евтината хубава кола на пазара?! Излагат се просто, затова и продажбите са толкова слаби. И да предлагаш само два модела?!? Мито и jiulietta? Слабо...
  • #7
    4 rate up comment 2 rate down comment
    55 ( преди 10 години )
    Алфа Митьо
  • #6
    7 rate up comment 2 rate down comment
    д1 ( преди 10 години )
    Завършени *** са представителите на Алфа Ромео за България! Уж участници в Автосалон София 2013, а са ги заключили все едно продават Ролс-Ройс! Така не се продават автомобили! Имаше 10 пъти по-скъпи Мерцедеси, които си бяха отключени и всеки човек може да види автомобила отвътре!
  • #5
    3 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Veroiatno nai-geiskia avtomobil na tazi planeta i ne na posledno miasto nai-kalpavia
  • #4
    3 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Хубаво е, но цената е по-висока от поло, на което е конглокенция, а така няма да завземе пазар. Понеже който търски скъп мъник купува Ауди А1 или мини, който търси нещо средно - ФВ поло, който търси евтино - фиат пунто или форд фиеста. И тази алфа, с цена между поло и а1 не се класира сериозно в продажбите..
  • #3
    2 rate up comment 11 rate down comment
    Само идиот ( преди 10 години )
    може да плати 15 000eu за "напудрен" Fiat!
  • #2
    8 rate up comment 1 rate down comment
    RRE ( преди 10 години )
    Porednata izlagacia ot autokykytata.Mili moi MiTo niama s 5 vrati
  • #1
    16 rate up comment 4 rate down comment
    20v turbo ( преди 10 години )
    Едно малко бижу :Д