IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

И вокалистът на Jamiroquai се уреди с LaFerrari

Музикантът е един от най-големите фенове на марката

И вокалистът на Jamiroquai се уреди с LaFerrari

И вокалистът на Jamiroquai се уреди с LaFerrari
Добре известен факт е, че вокалистът на групата Jamiroquai – Джей Кей, е голям фен на бързите спортни коли. Те често могат да се видят в клиповете на групата му, в това числа и знаменитото Cosmic Girl, където се появиха Ferrari F40 и F355, а също така и Lamborghini Diablo.

Джей Кей обаче може да се похвали и със сериозна колекция от машини. В нея влизат редки модели като Ferrari F40, F50 и Enzo, както и огромен брой други екзотични спортни коли.

Като истински фен на Ferrari певецът е сред тези 499 щастливци, които ще могат да си купят новото LaFerrari. Наскоро Джей Кей посети лично базата в Маранело, където успя да се запознае с новия модел и се срещна с президента на компанията Лука ди Монтедземоло.
И вокалистът на Jamiroquai се уреди с LaFerrari
След срещата музикантът призна, че е в Маранело, за да може на място да се запознае с новите опции при закупуване на автомобил на Ferrari. Джей Кей допълни, че няма търпение да седне зад волана на LaFerrari, след като навъртя няколко обиколки на пистата като навигатор на пилота от Формула 1 Фелипе Маса.

„Това е най-впечатляващият автомобил, който може да съществува. Преди да го видя отблизо, не можех да си представя, че може на едно място да бъдат събрани такъв стил и технологии”, коментира Джей Кей.

Снимки: Ferrari

Тагове: laferrari jamiroquai
0 от 500