IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Американците избраха Honda за №1

Изненадата е победата на Toyota при пикапите

Американците избраха Honda за №1

Американската компания Kelley Blue Book, специализирана в анализ на местния автомобилен пазар, публикува резултатите от своето ежегодно изследване на отношението на клиентите към автомобилните марки.
Американците избраха Honda за №1
Допитването показа, че марката на която най-много държат и харесват американците, е Honda. Компанията бе избрана за „най-добър бранд”, а също така получи и наградите за оптимално съотношение между качество и цена, както и за доверие от страната на клиентите. Последният приз Honda взима за втора поредна година.

Цялостната награда за дизайн отиде при Ford. Призът за най-добра марка в премиум-сегмента е за BMW. В този клас с най-голямо доверие у клиентите обаче се ползва Lexus, докато за спортни качества на бранда и за дизайн за №1 в класа бе избран Porsche. Има и награда за най-висок имидж на марката, която заслужи Mercedes-Benz.

Не липсват изненади в някои от категориите. Chrysler бе определен за най-съвършената марка извън премиум-сегмента, докато Toyota взе приза за най-добър бранд в категорията на пикапите. Според Wall Street Journal последното няма особено значение, тъй като американците харесват пикапите от Япония, но когато се стигне до покупка на такава машина залагат на Ford. Това се вижда от резултата, според който в САЩ продажбите на F-150 превишават тези на Tundra шест пъти. Всъщност F-150 е най-продаваното возило в САЩ от доста години насам.

Тагове: kelley blue book
0 от 500
  • #99
    0 rate up comment 2 rate down comment
    GeraldRen ( преди 6 години )
    [img]https://aff.amigatoy.com/upload/123.png[/img] We are Amiga toy CPS affiliate program, our affiliate have feature of easy use, high commission, high conversion rate. We offer great conditions, Lifetime Rev share start at 30% up to 50% depend on sales. Paid on every package customer purchases. Weekly, biweekly, monthly payments based on sales volume. We work with US and most Europe countries. We accept all kinds of traffic. search "Amiga toy affiliate" on google to reach us. link: [url=http://aff.oc4pa.com]http://aff.oc4pa.com[/url]
  • #98
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    1 e , как да го нарека не зная, който пише с чужди ник-ове, и прави интриги между хората!!***, абе черничък.... от мал**нствата!!
  • #97
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Трима *** от чалгарската и просташка част от населението кибичеща във Фейсбук ми натресоха минуси хахаха може само да ме радва.Достъп до интернет трябва да получават само хора с определено IQ
  • #96
    2 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Добре, че намаляха цените на компютрите и интернет достъпа, че да може всякакви ***, тираджии, таксиджии и прочее простаци да се изказват.
  • #95
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ето това е истинско изследване. Хората са се допитали до клиентите и така избират, което е правилно. Не е като да платят на група журналисти, които да им определят кой е световен автомобилна годината. В САЩ няма Ауди Билд да им промива мозъците с измислени тестове. Хората са над тези неща и са обективни. Не ги вълнува марката от коя част на света е. На доброто си казват, че е добро, а у нас в повечето случай болните фенове казват, че ако не е немско не струва...
  • #94
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Защо само 2-3 души коментират вчера и днес, като е събота и неделя?!? Не е логично през седмицата да има повече коментари, когато хората са на работа.
  • #93
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Klasika ( преди 11 години )
    Момченце ***,най-учтиво те моля,да спреш с глупостите си,и да се образоваш повече .Отиди на лекар, но едва ли,ще ти помогне!!Знаем те, кой си.
  • #92
    15 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ха ха, вече дори Elantra,Fokus и Corolla бият Golf-у....много е добър, ако си плаща....ха ха
  • #91
    1 rate up comment 14 rate down comment
    N1 ( преди 11 години )
    Да, ама VW Golf е новият N1 в класацията за световен автомобил за 2013 год.
  • #90
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    До долния; Заради такива като теб(от ****цинствата), този сайт се проваля!