IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lamborghini Aventador Roadster - разпродаден

Историята се повтаря - кабриолетът е изчерпан за поне година напред

Lamborghini Aventador Roadster - разпродаден

Lamborghini Aventador Roadster - разпродаден
Снимка: Lamborghini

Още по време на премиерата на купето Aventador бяха резервирани и предплатени всички модели, планирани да бъдат произведени за година напред. Сега със същото постижение може да се похвали и откритата версия на най-новата V12 кола на Lamborghini.

Въпреки, че цените на модела започват от 300 000 евро, в Lamborghini са получили толкова много поръчки за Aventador Roadster, че ако в момента направите такава ще получите колата си най-рано през лятото на 2014 година, пише немското Auto Motor und Sport.

Припомняме, че Lamborghini Aventador Roadster бе показан за първи път преди едва два месеца и ще бъде наличен през това лято.

Автомобилът с твърд сгъваем покрив използва познатия 6.5-литров V12 двигател, който задвижва закритата версия на Aventador. Двигателят развива 700 к.с. и 690 Нм, като се куплира със 7-степенна автоматична трансмисия.

Това позволява ускорение от място до 100 км/час за само 3 секунди и максимална скорост на движение 350 км/час.

Още за Lamborghini Aventador Roadster

0 от 500
  • #1
    10 rate up comment 20 rate down comment
    Студио-Х ( преди 11 години )
    Куцо, кьораво и сакато, може да си я поръча(алчността) е 1 във VW, така КЛАСА не се "произвежда".......!!При FERRARI, трябва да ОТГОВАРЯШ на много показатели,за да притежаваш (да имаш ЧЕСТТА) техния върхов модел!!!Във Ferrari,мислят и за ореола.....а, във VW,единствено и само,как да ти бръкнат в "портфейла"!!