IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е новото поколение Lexus IS

Японците разкриха F Sport версията на модела

Това е новото поколение Lexus IS

Японската луксозна марка Lexus разпространи снимки и информация за новото поколение на модела IS. Официалната премиера на колата ще се състои след 5 дни по време на изложението в Детройт.

Снимките, които японците разпространиха, са на F Sport версията на модела, която по обичай се отличава с по-спортен и екстравагантен дизайн. Стандартните модели, които все още остават загадка, обаче също ще се отличават с доста по-авангарден дизайн от предното поколение на колата.
Това е новото поколение Lexus IS
Формите на новото поколение са вдъхновени от концепцията LF-CC, която бе представена през миналата година. Вижда се голяма решетка на радиатора, отличителни LED светлини и странични прагове, чиято линия е продължена от задните светлини на колата. Интериорът пък е повлиян от суперколата LFA, като се отличава с висококачествени материали и модерни технологии.

От Lexus не дават конкретна информация за размерите на новото поколение IS, но посочват, че разстоянието между двете оси е увеличено, като това допринася за по-комфортната обстановка в салона на колата.
Това е новото поколение Lexus IS
Агрегатите, които ще задвижват колата, също не се съобщават. Очаква се обаче сред тях да присъстват 2.5-литров V6, който ще задвижва версията IS 250, и 3.5-литров V6, който ще се поставя на IS 350. Ще има и хибридна версия, която най-вероятно ще получи наименованието IS 300h и ще разполага с 2.5-литров V6 агрегат, електромотор и пакет литиево-йонни батерии. За пазара в Европа ще бъде налична и дизелова версия.

Подробна информация за новото поколение Lexus IS очаквайте на 15 януари, когато ще се състои официалната премиера на модела.

0 от 500
  • #23
    18 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Красотата е различна за всеки,така че стига си си налагал мнението. Толкова дизайнерски студия работят по света, че ти тях ли ги учиш. Или Шкода е върха на дизайна в автомобилостроенето? Успокой се малко. Аз не харесвам елементарни квадрати като колите на Шкода. Това са като стари коли. Нищо ДИЗАЙНЕРСКО няма в следването на консерватизма - едно и също без капчица творчество.
  • #22
    15 rate up comment 10 rate down comment
    is250 ( преди 11 години )
    Качеството на тези коли е на много високо ниво, доста луксозно усещане създават. ИС-а от 2008ма с тъч скрийна, автоматик, бензин е страхотна кола. Единствено паянтовата задница на мокро се сещам като недостатък.
  • #21
    17 rate up comment 17 rate down comment
    ghost ( преди 11 години )
    Чудовищно грозната предна решетка тук вече е достигнала апотеоз. Надявах се да ограничат това недоразумение само до ES и LX, обаче явно от Лексус са решили да ги слагат повсеместно. Лично за мен най-красивият IS е второто поколение.
  • #20
    15 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    на лято скачам в предния модел... този не мога да си позволя, но 15 бона за дизелак '2008 си струват.
  • #19
    9 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Предницата е добре, просто решетката я разваля. Всъщност ако не беше такава решетката предницата щеше да е много добре, отзад обаче не ми харесва а вътре е като кола от нисък клас, което според мен е грашка. Трябваше да излъчва лукс, като при Инфинити. Инфинити правят раскошни интериори, но пък дизайна им куца.
  • #18
    12 rate up comment 9 rate down comment
    Varna > plovdiv ( преди 11 години )
    Предният IS има 4 модификации 3 със задно и една 4x4. Относно 200+ коня кое е излагация не разбрах?
  • #17
    17 rate up comment 6 rate down comment
    ( преди 11 години )
    Анонимния - излагаш се, предният IS си беше със задно предаване!
  • #16
    8 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    много хубав лексус, само да не гго предлагат като предишния с предно предаване и 200+ коня, че това е излагация за този тип кола...
  • #15
    14 rate up comment 19 rate down comment
    Иво ( преди 11 години )
    Дизайнерът който е измислил тази решетка да му се отнеме дипломата!
  • #14
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Трифорс, не да я объркат, повечето в Европа ще се чудят каква е тая кола, понеже не се срещат често по пътищата, лично аз нямам спомен да съм виждал стария модел на живо... Просто в Европа ги купуват много слабо.