IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Смартфон от BlackBerry и Porsche Design

Технология и дизайн.

Смартфон от BlackBerry и Porsche Design

BlackBerry и Porsche Design представиха своя най-нов продукт, "предназначен за онези, които търсят уникални високотехнологични играчки". Става дума за смартфон BlackBerry с дизайн от Porsche.

Porsche Design P'9981 BlackBerry се отличава с рамка от неръждаема стомана и заден капак, покрит с естествена кожа. Притежава "QWERTY " клавиатура, сензорен дисплей и също като други подобни модели, е оборудван с BlackBerry PIN, който "помага на потребителите лесно да идентифицират други потребители на BlackBerry P’9981".

BlackBerry P’9981 е снабден с 1.2GHz процесор, 8GB вградена памет (+ microSD карта памет до 40GB), технологията Liquid Graphics и снима видео с HD резолюция. Телефонът поддържа NFC технология и има операционна система BlackBerry OS 7.

Porsche Design P'9981 BlackBerry ще бъде на пазара в края на тази година. Според непотвърдена информация цената му ще бъде около $2000.


Тагове: porsche design
0 от 500
  • #42
    3 rate up comment 2 rate down comment
    R2 ( преди 12 години )
    Iphone бил телефон за престиж смях в залата дами и господа ! Форумните герой са на висота :DDD безработни прости и после другите им виновни а като са улицата като те срешнат даже в очите не те поглеждат защо ли ? Пич само със злобата ще си останеш приеми реалността и си отвори очите утре може да пишеш на трезво все пак !
  • #41
    2 rate up comment 3 rate down comment
    R2 ( преди 12 години )
    Понеже някой хора тук се мислят за много умни а не са а са бедни и завистливи същества като писах нереализирали се живота смачкани и изгонени от обществото сега си мислят че всички трябва да им се вързват на вселенската тъпотия и да се занимават с болните им проблеми !Хаха така или иначе не стана ясно какво искаш да ти обясня тъпоъгълник но нищо кучета си лаят кервана си върви ти си форумен герой а аз се занимава с реален бизнес от който печеля добре и плащам на доста хора истински инж. ;)
  • #40
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    щом айфон е най=скапата марка в света,*** да си наврът всички сравнения в ***,а пък за айфон 5 тихо,тихо,казах тихо
  • #39
    3 rate up comment 2 rate down comment
    MaXx^GaBbEr ( преди 12 години )
    Не знам само кой е неграмотен и необразован при положение,че аз съм инж. а ти си *** :D Който го е яд ,че не е могъл да завърши образование, амааа тука седнал да обяснява. Яда ти личи и през монитора :D :D :D така че напиши още някой коментар, да се посмея още. Мноооу ти се моля . Да може и да ме поправиш за съкращенията и за гъбаркането с тебе :D AxAxaXax. Ейде клоун кажи още една причина да не отговаряш или пак обясни колко съм ***,защото знам отговора :D :D :D
  • #38
    3 rate up comment 2 rate down comment
    MaXx^GaBbEr ( преди 12 години )
    Само не мога да разбера, как до сега беше все разбиращия от електроника и софтуер управител на такава фирма, а сега елементарни въпроси от "твойта" област незнаеш и бягаш от тях. Ти виждаш ли се колко си смешен. И дори от 15 различни ника да ми пишеш и цял ден да седиш да си сменяш ип-то (съмявам се че можеш де) пак няма да станеш по умен. За това седиш за гадния ти монитор PHilips и се чудиш къде да полаеш е така,за да си мислиш,че другите са по зле от тебе. Уви скапаняко само се залъгваш!
  • #37
    3 rate up comment 3 rate down comment
    MaXx^GaBbEr ( преди 12 години )
    Що не ми пишеш от още няколко ника ? И кво стана не знаеме а ? а си управител на фирма която се занимава с софтуер и електроника а ? ***.Правописните грешки са при тебе. А те е яд, да виждам, защото въпреки, че си смотан ти продължаваш да говориш (не спориш щото за да спориш трябва да знаеш нещо.) Така че драги ми ***, не ми се пиши мн хитър. Няма да ми отговориш защото не знаеш и само лъжеш. ***. Аре крий се в скапаната си миша дупка издънко!И не ми лафи повече то се видя че си ***
  • #36
    5 rate up comment 3 rate down comment
    R2 ( преди 12 години )
    PS. Мен не ме е яд на нереализирали се форумни герои , които имат 200-300 думи в речника си и базброй правописни грешки ! Невиждам какво трябва да отговоря на толкова *** въпрос а няма и смисъл !Лошото е че света е пълен с бездарни латерни като теб тесногръди и необразовани !
  • #35
    5 rate up comment 3 rate down comment
    до MaXx^GaBbEr ( преди 12 години )
    MaXx^GaBbEr, ти си комплексиран *** без бъдеще...Престани да спамиш, никой не се интересува от завистливите ти мнения!!!
  • #34
    3 rate up comment 3 rate down comment
    R2 ( преди 12 години )
    Смятах да не ти отговарям на *** писания понеже пръскаш с простотия и ми е под нивото да се принезя до теб , но ВАГ фен не съм ,но понеже си заслепен от собствината си простота ще ти го напиша още виднъж карам bmw не съм като теб безработен бездарник !
  • #33
    3 rate up comment 4 rate down comment
    MaXx^GaBbEr ( преди 12 години )
    А то е ясно ,че ще те е яд ,че ти не си инж. Разбираемо е , *** като тебе дето неможе да осъзнае кога да спре да лъже, как да проумее защо другите успяват и могат ? Все едно Червея да се чуди на гепарда защо може да тича толкова бързо. Теорията ти издиша и непрекъснато бягаш от най-простия въпрос на света !!! Толкова си ***,че за това време дето изписа *** си можеше 100 пъти да намериш отговора на въпроса за матрицата. Ама ти и толкова умствен потенциал нямаш !!!